Sakarya Ayyıldız ve TS Gurubu Abant kış kampında (21-23 Aralık 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasan110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,352
Ynt: Sakarya Ayyıldız ve TS Gurubu Abant kış kampında (21-23 Aralık 2012)

Kadir abi maalesef eve girerken tahliye taahhütnamesi imzalamıştım. Kötü evsahibi insanı ev sahibi yaparmış. İnşallah öyle olacak abi.

Görüyorum ki 19unda gelirsem çadır getirmeme gerek yok :D Şaka bir yana hakikaten geniş ve konforlu bir çadıra benziyor. Ben yine de Flame'imi getiririm...

Etiketler

Evet arkadaşlar "yayla projesi " olgunlaşmaya başladı............ Biraz da benim kadro için geleneksel hale gelen bu gezi bazılarımızın emekli olacağı bir gezi bile olabilir............ ;D 2012 şubatta iki kişi oradaydık ve çok zorlu şartlarda ulaşmıştık......(gece 11 den sabah 7.30 a kadar yüksek karda orman içi, dere geçişli, dere üzerindeki buzda 2 km kadar yürümeli falan) .....gördük kiiiii... yayladaki evlerin çoğu metal kapı takmış.....bir iki tane kapısı açık ev vardı..... kalınabilecek rüzgar almayan ev yönünden sıkıntı olabilir....o sebeple taşınabilecek boyutta çadırı olan getirsin....ben kendi çadırımı getiriyorum.....bir kısmı evde kalır, bir kısmı çadırında kalır uyuma amaçlı.

Hasan hizipçilik yapmışsınız olummm...Grubun adı ESG değilmiydi ......Beğenmiyorsanız gelmeyin olum........Ben kendi grubumu kurarım......gerekirse grubun tek üyesi olarak faaliyet yaparım............Bu ne yaaaa .......tam sosyal demokrat oldunuz........hemen hizip yapın.......... ;D

Kadir hocam ,,,, zaten biz sakaryaya 200/250 km gibi zor veya cok zor sartlar da ,,kar ve orman icli kamp ve zlrve yapacagimiz bolge bakiyorduk.bu tarif ettiginiz yer bu kriterlerimizi kapsar gibi ;D..
Not:esg ve tsg gurup isimleri bolge,katilimci sayisi ve o anlik ormonal bir durum yok ise ona gore belirlenecek( leptopa alisalim derken elimize tablet verdller ya ne kil bi sey bu anormal duruma yazacagima ormonal :D ;D durumlarina yazmisim slip yazmayida beceremedim yaslilik iste )

Akıllı klavye var Hasan...................... senin ne yazdığını değil ne kastettiğini yani içinden geçeni anlıyor ve ona göre doğrusunu yazıyor......Hormon mormon........bunlar hassas konular........

Gideceğimiz yaylanın arşivdeki resimlerinden birini yayınlayayım da ağzının suyu aksın Hasan.......

Ekli dosyalar

• yayla.jpg
    yayla.jpg
    120.6 KB · Görüntüleme: 197

gerçekten harika bir gezi emeği geçen herkese çok teşekkürler

Ynt: Sakarya Ayyıldız ve TS Gurubu Abant Yayla kış kampında (21-23 Aralık 2012)

tommycan' Alıntı:
Evet arkadaşlar "yayla projesi " olgunlaşmaya başladı............ Biraz da benim kadro için geleneksel hale gelen bu gezi bazılarımızın emekli olacağı bir gezi bile olabilir............ ;D 2012 şubatta iki kişi oradaydık ve çok zorlu şartlarda ulaşmıştık......(gece 11 den sabah 7.30 a kadar yüksek karda orman içi, dere geçişli, dere üzerindeki buzda 2 km kadar yürümeli falan) .....gördük kiiiii... yayladaki evlerin çoğu metal kapı takmış.....bir iki tane kapısı açık ev vardı..... kalınabilecek rüzgar almayan ev yönünden sıkıntı olabilir....o sebeple taşınabilecek boyutta çadırı olan getirsin....ben kendi çadırımı getiriyorum.....bir kısmı evde kalır, bir kısmı çadırında kalır uyuma amaçlı.

Bolu; Yaylalarında kış kampları etkinlik çerçevesinde......0cak ayı için.. 18/19/20 Tarihlerinde kararlaştırdığımız Bolu/seben/Haccağız yaylası procesi ;D için hava durumu aşağıdaki gibidir.

Rüzgar Güney ,Güney Batı,Güney Doğu istikametinden 25 km/h şiddetindedir Çadırlarınızı ona göre konumlandırın ;D ;D

Bolu,Seben hava durumu.jpg

Sebenden 500-600 mt.yukarıda olacağız.....yani kar yapacaktır.....

Ynt: Sakarya Ayyıldız ve TS Gurubu Abant kış kamplı etkinlik (21-23 Aralık 2012)

18-20 Ocak 2013 Tarihinde gerçekleştirdiğimiz Bolu /Seben yaylaları kış kamplı etkinlik kapsamında

Haccağız yaylası......Tepeköy yaylası....gökhaliller yaylası.....alabarda orm.işlt si gezilmiştir .Konu ile anektod ve foğraflara aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.........

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=94411.0

15-17 Şubat tarihlerinde Yine Bolu /Sarıalan yaylasında Kamp ve Kartalkaya yürüyüş Faaliyetimiz olcak.

E.S.G gurubu olarak yapacağımız bu faaliyetimizi,,,,,, yine aynı tarihlerdeki Gezenbilir sarıalan kış kampından tamamen bağımsız olarak gerçekleştireceğiz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR