Sakarya Ayyıldız ve TS Gurubu Abant kış kampında (21-23 Aralık 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasan110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,365
Ynt: Sakarya Ayyıldız ve TS Gurubu Abant kış kampında (21-23 Aralık 2012)

Bende de kolon sport un 7 kişilik çadırı var.2010 yılında İsparta dedegül de denendi,hafifte olsa rüzgar ve dolu,yağmura maruz kaldı,kullandığım husky bırd çadırın hormonlu versiyonu,teknik ve kurulum .iç kubbe ve dış tente olarak aynı .Yaşlandığımda yürüyerek zirve yapamayacağım araç ile gideceğim kampçılık faaliyetleri için itina ile saklıyorum zira oldukça ağır şimdiki faaliyetlerimize uygun değil ve yüksek oluşundan aşırı ruzgar alır patlar.........

çadırın kurulum videosu .http://www.kolonsport.com/special/autocamping/autocamping_product.jsp

http://us.kolonsport.com/

kolon sport dome  7 pers.çad?r.jpg

Etiketler

bu tip çadırlar bence kış şartları dışında rahatlıkla kullanılır derim :smiley:

alperagat' Alıntı:
bu tip çadırlar bence kış şartları dışında rahatlıkla kullanılır derim :smiley:

İlk bahar ,yaz ,sonbahar 2 çadır ile 15 kişilik kamplar yaparız.... ;D ;D

benim aldığım çadır 13.9 kg. 6 kişilik olduğun göre 6 kişi taşırız adam başı 2.3 kg ortalamaya gelir :smiley:

alperagat' Alıntı:
benim aldığım çadır 13.9 kg. 6 kişilik olduğun göre 6 kişi taşırız adam başı 2.3 kg ortalamaya gelir :smiley:

Gezenbilir'de beğen butonu arıyorum 10 dakikadır.....:smiley:)))))

Şuan orda olmayı o kadar istedim ki,,, mükemmel bir kamp olmuş fotolardan anaşıldığı üzere.

Kadir abi, orta noktada bi buluşamadık, tek eksiğim bir çadır ve kamp çantası, en yakın zamanda görüşmek dileğiyle (=

Mrb.serkan
Her ikisi de iyisini alırsan para tutan ekipmanlar....çadır ikinci el araştıralım forumlardan. .....çanta da denk gelirse artık....yoksa vücut özelliğine göre bakarız bir tane.....

tommycan' Alıntı:
Mrb.serkan
Her ikisi de iyisini alırsan para tutan ekipmanlar....çadır ikinci el araştıralım forumlardan. .....çanta da denk gelirse artık....yoksa vücut özelliğine göre bakarız bir tane.....

Kadir..Serkan ada haber verelim 19 undaki Bolu /Seben yaylaları kış kampını Tarih uyarsa gelmek ister ...

Ben davetli miyim 19unda? ::smiley:

Ev sahibi "Oğlumu evlendiriyorum. Çık evimden.." dediğinden beri harıl harıl ev arıyorum. İnşallah bu hafta bu sorunu halledersem 19unda yanınızda olmak isterim...

zucchero' Alıntı:
Ben davetli miyim 19unda? ::smiley:

Ev sahibi "Oğlumu evlendiriyorum. Çık evimden.." dediğinden beri harıl harıl ev arıyorum. İnşallah bu hafta bu sorunu halledersem 19unda yanınızda olmak isterim...

Bora senin kadron hep açık.

hasan110' Alıntı:

Saolasın abicim... Şu işler hallolur da inşallah salim kafa ile aranızda olurum...

hasan110' Alıntı:

Çıkma Bora...... Ben olsam çıkmam..........kira kontratının bitimine iki ay kala sana tebliğ olacak şekilde kira söz. nin sona erdiğine ve uzatmayacağına dair noter ihtarı çekmesi lazımdı.....Çekmedi ise geçmiş olsun.......Oğlumu evlendiriyorum diye bir sebep yok kanunda...ancak ihtiyaç sebebi ile tahliye davası var.......o da aynı belediye sınırları içinde bir başka evi olmayacak.......tek evi olacak......ve
ya kendisi kirada olacak veya senin kiracı olduğun evin oralara bir yere tayin olacak ya da işi oraya taşıyacak........oğlunu evlendirmesi de ihtiyaç sebebi ile tahliyeye girer ama......bunu evsahibinin ispat etmesi gerekir.......
Ben olsam............süreci hızlandırmak için biraz hızlandırıcı isterim ev sahibinden........taşınma masrafları falan gibi..........yoksa bırak o çıkarsın......sen aynı kirayı ödemeye devam et.......almıyorsa kirayı konutta ödemeli ptt havalesi yap..........

19'undaki projeye tabi ki davetlisin........Boluya kadar gelirsen Boludan alırız seni.........Boludan sonra gideceğimiz yer zaten 35 km falan............
Şartlar bayağı bir zorlu olacak haberin olsun.......:smiley:

SERKANEFE' Alıntı:
Şuan orda olmayı o kadar istedim ki,,, mükemmel bir kamp olmuş fotolardan anaşıldığı üzere.

Kadir abi, orta noktada bi buluşamadık, tek eksiğim bir çadır ve kamp çantası, en yakın zamanda görüşmek dileğiyle (=

Serkan merhaba..........
Sana çadırı buldum ikinci el............Hatta 10 gün önce Bolu-Abant projesinde test de ettik.......Outdoor haberden Çağatay'ın kendi çadırı.....1 defa falan kullandı sanırım......Biraz büyük ama.......eder yani...........hesaplı bir fiyata alalım sana bu çadırı......Lazım olunca ben de kullanırım di mi................

Bu arada 19-20 ocak Bolu seben haccağız yayla evi projemiz var......tam kadro ordayız.......gelmeni isterim......................ayağına sağlam bir botun var mı..........yürüyüşe ve kara gelecek..........
dur ben seni telefondan arayayım en iyisi.............
;D

Serkanefe.........telefondan dön bana.........benim telefon Başarı servise gidince içini komple sıfırlayıp geri verdiler......... ; :mad: :'( 1996 dan beri oluşan fihristim gitti boş yere.............
http://www.outdoorhaber.com/satilik-sifir-ayarinda-husky-felen-5-mevsim-kamp-cadiri/

Çadır bu linkte...........

:D bu yayla evi kac kisilik,sakaryadan 3kisi olacagiz bu kez,en iyisi cadirlarida getirelim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR