Sakarya Hendek Dağlarında Orman Etabı (18 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bircanefe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,074
Ynt: Sakarya Hendek Dağlarında Orman Etabı (18 Nisan 2010)

hakan bi ara ferozasına kıyamayıp araç değiştirdi:smiley:

bircanyeşilyurt1 (27).jpg

Etiketler

bütün fotolarda farlarda sislerde yanıyor..!! Sonra sarz kestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...............

http://www.dailymotion.com/video/xd05ka_sakaryaoffroad2_auto

fix' Alıntı:
bütün fotolarda farlarda sislerde yanıyor..!! Sonra sarz kestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...............
Yakmayacaksak niye koyduk o sisleri dayı:smiley: Lambası yanınca söndürdüm zaten:smiley:

paçalarımızı derede çamurdan arıtalım dedik:smiley:

bircanyeşilyurt1 (48).jpg

bircanyeşilyurt1 (49).jpg

bircanyeşilyurt1 (50).jpg

bircanyeşilyurt1 (51).jpg

bircanyeşilyurt1 (52).jpg

bazı arkadaşlar ceylan gördükleri için kendilerini şanslı saydılar oysa ben türk koalasını yaşam alanında görüntülemeyi başardım:smiley::smiley::smiley: ;D ;D ;D

bircanyeşilyurt1 (57).jpg

Yanlış yollara girip geri dönme çabalarımız biraz erken başladı:smiley:Bir arkadaş dışında aslında kaybolmak kimsenin umurunda değildi..Çamur güzeldi:smiley:

bircanyeşilyurt1 (63).jpg

bircanyeşilyurt1 (64).jpg

bircanyeşilyurt1 (65).jpg

bircanyeşilyurt1 (66).jpg

bircanyeşilyurt1 (67).jpg

dört tarafa yol var...kavşakta yazı tura atıyorum:smiley:

bircanyeşilyurt1 (68).jpg

bircanyeşilyurt1 (69).jpg

gezimize katılan yusuf arkadaşımızın adaşları birden bu inişte çoğalmaya başladı:smiley: Fren yapılmaz kuralına uymak için bayağı zorlandım açıkçası:smiley:

bircanyeşilyurt1 (70).jpg

bircanyeşilyurt1 (71).jpg

bircanyeşilyurt1 (72).jpg

bircanyeşilyurt1 (73).jpg

bircanyeşilyurt1 (74).jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR