Sakarya Hendek Zirvelerinde Gezi (9 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sinan54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,505
Ynt: Sakarya Hendek Zirvelerinde Gezi (9 Mayıs 2010)

az olsun öz olsun bu arada bırcan hanım aracı ne yaptınız

Etiketler

mayıstosböce' Alıntı:
Bu güzel geziyi yapan arkadaşları tebrik ediyorum ama diyorum ki uluorta yayınlamasak,bu İstanbullular bizim yerleri elimizden alıyorlar :smiley:
yapmayın kardeşim etmeyin kardeşim ayıptır günahtır cennetinizi kendinize özel tutmayın bizde insanız bizimde canımız var hiç olmazsa bir gezide bizide sesleyin valla bidaha istemeyiz

sakaryaya bravoooooooooooo 10 numara 4x4 guzelbir gezi olmuş..........

CONKERLER' Alıntı:
yapmayın kardeşim etmeyin kardeşim ayıptır günahtır cennetinizi kendinize özel tutmayın bizde insanız bizimde canımız var hiç olmazsa bir gezide bizide sesleyin valla bidaha istemeyiz

Bizim ki işin şakası...
Her zaman gelin bekleriz.Beraber gezer beraber eğleniriz..selamlar.

Herşey çok güzel olmuş her zamanki gibi paylaşım için teşekkürler

Arkadaşlar yapmayın böyle nazar deyecek SAKARYA gurubuna.

4x4 lerle bir gezi 4.4 lük bundan daha güzeli olmaz diyorum çok güzel ağzım sulanarak resimlere bakmaya devam ediyorum.

Merhaba arkadaşlar,
Herşeyin bu kadar güzel olması bence çok normal neden mi?
İşte yanıtlar; Arkadaşlar ve arkadaşlıklar, bölge, yaylalar, çimenler, ormanlar, göl tertemiz eşsiz bir doğa daha ne olsun.
Teşekkürler arkadaşlar birazcıkta olsa bildiğim yerleri tekrar görmek çok güzeldi.
Kalın sağlıcakla.

challenger78' Alıntı:
keyifli gezi olmus paylasimlar icin tsk'ler .

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,
Herşeyin bu kadar güzel olması bence çok normal neden mi?
İşte yanıtlar; Arkadaşlar ve arkadaşlıklar, bölge, yaylalar, çimenler, ormanlar, göl tertemiz eşsiz bir doğa daha ne olsun.
Teşekkürler arkadaşlar birazcıkta olsa bildiğim yerleri tekrar görmek çok güzeldi.
Kalın sağlıcakla.

bekirgümüş' Alıntı:
4x4 lerle bir gezi 4.4 lük bundan daha güzeli olmaz diyorum çok güzel ağzım sulanarak resimlere bakmaya devam ediyorum.

kasirga1' Alıntı:
Herşey çok güzel olmuş her zamanki gibi paylaşım için teşekkürler

İlginiz için teşekkür ederiz

güzel parkur fotograflar mükemmel paylasım için teşşekkuler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR