KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ya Sedat ı üzmeyin. Vallan benim bi komşum var, arkadaş, adam beni her gördüğünde sen yandın bu araç sanayiden çıkmaz falan gibi şeyler söylüyor. Toyota olmasından dolayı zaten inandırıcı gelmiyor söyledikleri ama insanın canını sıkıyor. ;D
Ya Sedat ı üzmeyin. Vallan benim bi komşum var, arkadaş, adam beni her gördüğünde sen yandın bu araç sanayiden çıkmaz falan gibi şeyler söylüyor. Toyota olmasından dolayı zaten inandırıcı gelmiyor söyledikleri ama insanın canını sıkıyor. ;D
Ok yaydan çıktı artık, dün bir sürü para verip tavan barlarını yaptırdım ve çadırı koydum. Daha öncede ufak tefek eksiklikleri gidermiştim. Sırada yükseltme var ama parçalar yok humanın elinde, Sonrada lastikleri ve gazı taktımmı yollardayım ;D
Baran inan çok düşündüm. Daha evimiz yok kapıda bu kadar araç. İnan bütün izinlerim arabalarla geçiyor. Hanım nasıl olsa arabanın üzerinde çadırın var deyip kapıya koyacak beni
Kıyabilirsem vosvosuda satacağım.