Satılık 1984 Land Cruiser FJ40

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hsbasar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,678

Etiketler
Ynt: Satılık 1984 Land Cruiser FJ40

Toyota oluşundanmıdır nedir bu fj40 ile aramda duygusal bir bağ oluştu.sedat abi sen satıyorsun ya aracı ben üzülüyorum :D :D :D

Volk' Alıntı:
Toyota oluşundanmıdır nedir bu fj40 ile aramda duygusal bir bağ oluştu.sedat abi sen satıyorsun ya aracı ben üzülüyorum :D :D :D

Volkancım aynı üzüntü bizde de var. Discoyu aldığımıza henüz sevinemedik.

Ya Sedat ı üzmeyin. Vallan benim bi komşum var, arkadaş, adam beni her gördüğünde sen yandın bu araç sanayiden çıkmaz falan gibi şeyler söylüyor. Toyota olmasından dolayı zaten inandırıcı gelmiyor söyledikleri ama insanın canını sıkıyor. ;D

Bakkan' Alıntı:
Ya Sedat ı üzmeyin. Vallan benim bi komşum var, arkadaş, adam beni her gördüğünde sen yandın bu araç sanayiden çıkmaz falan gibi şeyler söylüyor. Toyota olmasından dolayı zaten inandırıcı gelmiyor söyledikleri ama insanın canını sıkıyor. ;D

çekemediğinden diyor o eminim ;D ;D ;D

Bakkan' Alıntı:

Sen bakma onlara, Toyotada her şey 1 defa yapılır, yıllarca kullanılır.
Keşke bende uygun bir VX80 bulabilseydim.

Sedat VX buluncada değiştirirsin Disco yu nolucak, sağlık olsun yeterki ;D

hsbasar' Alıntı:
Sen bakma onlara, Toyotada her şey 1 defa yapılır, yıllarca kullanılır.
Keşke bende uygun bir VX80 bulabilseydim.

umutcelikel' Alıntı:
Dur daha esas üzüntüyü görmedin sen henüz ;D ;D ;D

Bakkan' Alıntı:
Sedat VX buluncada değiştirirsin Disco yu nolucak, sağlık olsun yeterki ;D

Ok yaydan çıktı artık, dün bir sürü para verip tavan barlarını yaptırdım ve çadırı koydum. Daha öncede ufak tefek eksiklikleri gidermiştim. Sırada yükseltme var ama parçalar yok humanın elinde, Sonrada lastikleri ve gazı taktımmı yollardayım ;D

Güncel

sedat.jpg

sedat abi bu araba pardon jeep senınle butunleşmiş hiç düşündünmü o sensiz ne yapar gel satma be abi :smiley: ;)

Baran 54' Alıntı:
sedat abi bu araba pardon jeep senınle butunleşmiş hiç düşündünmü o sensiz ne yapar gel satma be abi :smiley: ;)

Baran inan çok düşündüm. Daha evimiz yok kapıda bu kadar araç. İnan bütün izinlerim arabalarla geçiyor. Hanım nasıl olsa arabanın üzerinde çadırın var deyip kapıya koyacak beni :D
Kıyabilirsem vosvosuda satacağım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR