Ayıbettin Abi ;D LR'ciler LR'leri bozulduğunda ve sen arabasız kaldığında her zaman sürebilirsiniz BJ60'ı ;Dhsbasar' Alıntı:Hasan bey, Ufuk bey ve Umut bey hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Umut sen razı ol yeterki ben senin arabayı her zaman sürerim hem de keyifle ;D
umutcelikel' Alıntı:Ayıbettin Abi ;D LR'ciler LR'leri bozulduğunda ve sen arabasız kaldığında her zaman sürebilirsiniz BJ60'ı ;D
sedat abi bilgiler için sağol abime göstericem 2 sini ve yazılarını tabi yaş ve fiat farkınıda ama gonlum ısterkı aracını bılen ve dılınden anlayan bırınden almak ne sorun olsa sorarız sana kafanı ağrıtırız biraz amahsbasar' Alıntı:İlandaki araç FJ70 serisi, sanırım onlarda sadece arkalar makaslı, 40 serisinde ön arka makas.
Muhtemelen 3F kodlu 3955 cc, 155 Hp 6 silindirlik motor var üzerinde.
Bendeki 2F kodlu 4230 cc, 135 Hp, 6 silindir.
40 serisinin iç hacmi 70 e göre biraz daha geniş, ikiside havy duty diye tabir edilen bir nevi iş makinası sınıfında.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Tabi birde 6 yaş fark var arada.
sağol abi bilgiler icin de kısmet dedğin gibihsbasar' Alıntı:Baran, hayırlısı diyelim bu iş kısmet işi.
Bu arada fotoğraflara dikkatli bakınca farkettim, iki aracında ön ve arkalar makas.
Baş ağrıtma konusuna gelince, biliyorsun bu bizim keyfimiz.
Başımız ağrımaz tam tersi keyif alırız.
Selamlar
;D ;D ;DKorkum yok o sömürgecilerden, Yakuza var arkamda koskocahsbasar' Alıntı:;D ;D Umut bir gün yolda yalnız yakalamsın bizi bu LR ciler. Biliyorsun onlar kalabalık.
Şaka değil valla, ya burada ya başka bir foumda okudum...Off_Road' Alıntı:Saka degilse ilginc bir haber tabii.... ama dusunuyorumda biz hala LR lerin 80 li modellerini guncel kullandigimiza gore en az 30 yil daha pek kurtulamiyacaksiniz gibime geliyor ...
keyifli paylasimlar / Ertugrul