KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Tamam ama yakisiklibir japonla gezmeni isterdim geniş ferah hizli hem gidecegin ulkelerdeki servis adreslerinide aramamiş olurdun. Yunanistanda park yerindeki her yag damlasindan 5 dolar aliyolarmiş
Tamam ama yakisiklibir japonla gezmeni isterdim geniş ferah hizli hem gidecegin ulkelerdeki servis adreslerinide aramamiş olurdun. Yunanistanda park yerindeki her yag damlasindan 5 dolar aliyolarmiş
sedat abi
işte bu habere sevindim
ben de satılmamasından yanaydım aslında ama maydonoz olmamak için sesimi çıkartmadım.ileride benim de projelerim arasında bir fj40 var
hayalden öteye geçirebilirim inşallah
sedat abi
işte bu habere sevindim
ben de satılmamasından yanaydım aslında ama maydonoz olmamak için sesimi çıkartmadım.ileride benim de projelerim arasında bir fj40 var
hayalden öteye geçirebilirim inşallah
sedat abi arbayı satmamana cok sevindim biz bir yana fj40 bizden çok seviniyordur nede olsa aranızda kan bağı oluşmuş artık o senden sen ondan vaz geçemezsiniz abi .
sedat abi arbayı satmamana cok sevindim biz bir yana fj40 bizden çok seviniyordur nede olsa aranızda kan bağı oluşmuş artık o senden sen ondan vaz geçemezsiniz abi .
İmkanin varsa satma derim uc beş masrafla zaten on numara olacak bir araç çogu yerini degiştin geriye birşey kalmadi yap on numara koy garaja olsun bitsin tospayı verebilirsin mesela bunun sevgısı yeter sana
ilerdede koyarsin 35 veya 35 fazla masrafada gerek yok. tam arazi makinasi olur.
Heytem abi yapiyor ondan çikanlari kaçirma talibi yoksa derim ben
Sedat bey,
inanın çok sevindim.Aynen Mücahit bey'in dediği gibi,
arazide bundan daha iyi araç yok, sadece arazi için
kullanılacak, biçilmez kaftan...Ne zamandır söylemek
istediğim şeylerdi ama aracı satılıkta olana da söylenmiyorki. :
Sedat bey,
inanın çok sevindim.Aynen Mücahit bey'in dediği gibi,
arazide bundan daha iyi araç yok, sadece arazi için
kullanılacak, biçilmez kaftan...Ne zamandır söylemek
istediğim şeylerdi ama aracı satılıkta olana da söylenmiyorki. :
Bence isabetli bi karar... Çok çok sevdim bu haberi... Benim çok sempatik bulduğum bi makina, bi kerede serviste içine binmiştim, çok şirin bence...
Klasikiğe de aday.... Ufak tefek paslar maslar yapılıp, saklanır mis gibi...
Sedat abi,
Hayırlı olsun kararın....
(Bu arada "Aldo Libya" mağazasının sorumluluğunuda kardeşime verdiler sonunda, Malta' yla birlikte... Bizim ailedende bi ayak orda artık arada bir... ;D)
"Parayı bulan Libya' lılardı değil mi?" ;D ;D http://www.vodafone.com.tr/VodafoneHakkinda/reklamlar_izle.php?id=95