Satılık 1984 Land Cruiser FJ40

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hsbasar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,594
Ynt: Satılık 1984 Land Cruiser FJ40

Sevindim kardeşim diger araç için ilan açmani bekliyorum şimdi o yol şeysi varya ver gitsin nakit cepte dursun;)

Etiketler

RedlinE' Alıntı:
Sevindim kardeşim diger araç için ilan açmani bekliyorum şimdi o yol şeysi varya ver gitsin nakit cepte dursun;)

Onunla balkanlari gezecegim haziran ayinda, arac hemen hemen hazir durumda, belki daha sonra. ;)

Tamam ama yakisiklibir japonla gezmeni isterdim geniş ferah hizli hem gidecegin ulkelerdeki servis adreslerinide aramamiş olurdun. Yunanistanda park yerindeki her yag damlasindan 5 dolar aliyolarmiş:smiley:

RedlinE' Alıntı:
Tamam ama yakisiklibir japonla gezmeni isterdim geniş ferah hizli hem gidecegin ulkelerdeki servis adreslerinide aramamiş olurdun. Yunanistanda park yerindeki her yag damlasindan 5 dolar aliyolarmiş:smiley:

;D

iki sebepden guluyor.
toyotayi satmadin sevindi.
diger araçin teknik özellikleri.

hsbasar' Alıntı:
Zaten bahane ariyordum satmamak icin.
Imkanim cok yok ama zorlariz sartlari. ;)

Satis iptal, edilmistir. Moderator arkadaslar ilani kilitleyebilir veya silebilir.
sedat abi
işte bu habere sevindim :D
ben de satılmamasından yanaydım aslında ama maydonoz olmamak için sesimi çıkartmadım.ileride benim de projelerim arasında bir fj40 var :D
hayalden öteye geçirebilirim inşallah :D

Volk' Alıntı:
sedat abi
işte bu habere sevindim :D
ben de satılmamasından yanaydım aslında ama maydonoz olmamak için sesimi çıkartmadım.ileride benim de projelerim arasında bir fj40 var :D
hayalden öteye geçirebilirim inşallah :D

Volkancım insan yeterki sitesin bütün hayyaller gerçek oluyor.

sedat abi arbayı satmamana cok sevindim biz bir yana fj40 bizden çok seviniyordur nede olsa aranızda kan bağı oluşmuş artık o senden sen ondan vaz geçemezsiniz abi . ;) ;)

Baran 54' Alıntı:
sedat abi arbayı satmamana cok sevindim biz bir yana fj40 bizden çok seviniyordur nede olsa aranızda kan bağı oluşmuş artık o senden sen ondan vaz geçemezsiniz abi . ;) ;)

Sağol Baran, gerçekten çok bütünleştim bu araçla. Belkide o yüzden satılmadı :smiley:

RedlinE' Alıntı:
İmkanin varsa satma derim uc beş masrafla zaten on numara olacak bir araç çogu yerini degiştin geriye birşey kalmadi yap on numara koy garaja olsun bitsin tospayı verebilirsin mesela bunun sevgısı yeter sana
ilerdede koyarsin 35 veya 35 fazla masrafada gerek yok. tam arazi makinasi olur.
Heytem abi yapiyor ondan çikanlari kaçirma talibi yoksa derim ben

Sedat bey,
inanın çok sevindim.Aynen Mücahit bey'in dediği gibi,
arazide bundan daha iyi araç yok, sadece arazi için
kullanılacak, biçilmez kaftan...Ne zamandır söylemek
istediğim şeylerdi ama aracı satılıkta olana da söylenmiyorki. ::smiley:

Selamlar.

80' Alıntı:
Sedat bey,
inanın çok sevindim.Aynen Mücahit bey'in dediği gibi,
arazide bundan daha iyi araç yok, sadece arazi için
kullanılacak, biçilmez kaftan...Ne zamandır söylemek
istediğim şeylerdi ama aracı satılıkta olana da söylenmiyorki. ::smiley:

Selamlar.

Sağolun Tarık bey.

hsbasar' Alıntı:
......
Vazgectim satmiyorum hicbirseyi, dursun sonra klasik arac diye binerim. ;)

Bence isabetli bi karar... Çok çok sevdim bu haberi... Benim çok sempatik bulduğum bi makina, bi kerede serviste içine binmiştim, çok şirin bence...

Klasikiğe de aday.... Ufak tefek paslar maslar yapılıp, saklanır mis gibi...

Sedat abi,
Hayırlı olsun kararın....

(Bu arada "Aldo Libya" mağazasının sorumluluğunuda kardeşime verdiler sonunda, Malta' yla birlikte... Bizim ailedende bi ayak orda artık arada bir... ;D)

"Parayı bulan Libya' lılardı değil mi?" ;D ;D http://www.vodafone.com.tr/VodafoneHakkinda/reklamlar_izle.php?id=95

Saygılar...
Sevgiler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR