RedlinE' Alıntı:Sevindim kardeşim diger araç için ilan açmani bekliyorum şimdi o yol şeysi varya ver gitsin nakit cepte dursun![]()
RedlinE' Alıntı:Tamam ama yakisiklibir japonla gezmeni isterdim geniş ferah hizli hem gidecegin ulkelerdeki servis adreslerinide aramamiş olurdun. Yunanistanda park yerindeki her yag damlasindan 5 dolar aliyolarmiş![]()
umutcelikel' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D ;D
sedat abihsbasar' Alıntı:Zaten bahane ariyordum satmamak icin.
Imkanim cok yok ama zorlariz sartlari.
Satis iptal, edilmistir. Moderator arkadaslar ilani kilitleyebilir veya silebilir.
Volk' Alıntı:sedat abi
işte bu habere sevindim
ben de satılmamasından yanaydım aslında ama maydonoz olmamak için sesimi çıkartmadım.ileride benim de projelerim arasında bir fj40 var
hayalden öteye geçirebilirim inşallah![]()
Baran 54' Alıntı:sedat abi arbayı satmamana cok sevindim biz bir yana fj40 bizden çok seviniyordur nede olsa aranızda kan bağı oluşmuş artık o senden sen ondan vaz geçemezsiniz abi .![]()
![]()
RedlinE' Alıntı:İmkanin varsa satma derim uc beş masrafla zaten on numara olacak bir araç çogu yerini degiştin geriye birşey kalmadi yap on numara koy garaja olsun bitsin tospayı verebilirsin mesela bunun sevgısı yeter sana
ilerdede koyarsin 35 veya 35 fazla masrafada gerek yok. tam arazi makinasi olur.
Heytem abi yapiyor ondan çikanlari kaçirma talibi yoksa derim ben
80' Alıntı:Sedat bey,
inanın çok sevindim.Aynen Mücahit bey'in dediği gibi,
arazide bundan daha iyi araç yok, sadece arazi için
kullanılacak, biçilmez kaftan...Ne zamandır söylemek
istediğim şeylerdi ama aracı satılıkta olana da söylenmiyorki. :
Selamlar.
hsbasar' Alıntı:......
Vazgectim satmiyorum hicbirseyi, dursun sonra klasik arac diye binerim.![]()
Yazdiginizda eminim gercek payi buyuktur ... hayirlisi olsun ..hsbasar' Alıntı:Sağol Baran, gerçekten çok bütünleştim bu araçla. Belkide o yüzden satılmadı![]()
Off_Road' Alıntı:Yazdiginizda eminim gercek payi buyuktur ... hayirlisi olsun ..