SATILIK CHEROOKE 4.0LT

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cip Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,218
Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT

Arkadaşlar,
özellikle offroadla ilgili tüm konularda bu siteden bilgi alıyorum, benim gibi bir çok arkadaşında aynı durumda,
ve buradaki bilgiler referans oluyor bizler için,
şayet yüksek abartı bir fiyat varsa tabiki yazılmalı söylenmeli, bizlerde öğrenmeliyiz.
bu bölüm bir ilan panosu olabilir ama sonuçta bir bilgi paylaşılan forum sitesi....
ve burada aldığımız değerli bilgileri bir süzgeçten geçirip kullanma durumundayız.

Etiketler

Arkadaslar yardimci olmanizi anliyorum
Piyasasini bildiginiz arac icin tabiki yorum yapilabilir
Ancak sanirim arac alacak biri sadece buraya bakip arac almiyor. Aliyorsa zaten vay haline.
Bende kendi aracimi almadan uzun bir sure gezenbiliri hatim ettim sonra sanayileri gezdim tabi diger satis ilani yapan sitelere de hergun bakiyordum. En sonunda tum bilgilerimi birlestirdim ve piyasasinda oldugunu dusundugum araci aldim.
Demek istdigim kimse referans olarak sadece bu siteyi almiyor yada almamali eger aliyorsa kendi is bilmezligidir.
Araba arayan arkadaslarim zaman zaman linkler atarak bu arac nasildir fiyati uygunmudur gibi sorular soruyorlar. Herkeste bildigi kadar yardimci oluyor.
Ancak sitede bir arkadasimizin actigi satis ilanina eger alici degilseniz olumlu-olmusuz yorumda bulunulmasini ben hakketen cok dogru bulmuyorum. Tartisma yaratmak icin asla yazmiyorum kimse ustune alinmasin lutfen ama bana dogru gelmiyor.
Malini satan kimse bize sormuyorki bu urunumu kaca satarim beyler diye.
Malimin degeri budur, isteyen gelir araci gorur pazarlik eder ve alir.
Zaten arac eger piyasasindan pahali ise satilamaz ...
Diger yandan bu site ozgur bir forumdur ben her topik e istedigim yorumu yaparim derseniz sizede birsey diyemem cunki sizde haklisin :smiley:
Sadece bana dogru gelmiyor bu durum. Sanirim bende fikrimi soylemekte ozgurum :smiley:

Selamlar Burak

Bu arada bende sadece satis yapmak icin bu siteye uye olup 2 mesaj ile arac satmaya calisanlara cok kiziyorum.
Hatta izin verilmemeli diye dusunuyorum.
Bunu da eklemeliyim

BOBO' Alıntı:
Bu arada bende sadece satis yapmak icin bu siteye uye olup 2 mesaj ile arac satmaya calisanlara cok kiziyorum.
Bunu da eklemeliyim
Aynı kanaatteyim.Burada satış kısmı elbet olmalı.Ama sırf satış için giren olması hoş değil ve hepside fahiş fiyat istiyor sırf satış için üye olanların

BOBO' Alıntı:
Bunu da eklemeliyim

Bundan bende şikayetçiyim. ama Forum Kuralları gereği bir şey yapamıyoruz. Bazen " İlk Mesaj - İlk Satış " diye yazıp Tİ'ye alıyorum ama nereye kadar.
Bu tip üyeler ve ilanlar için Forum Üyelerinin konuya olumsuz mesaj yazarak desteği lazım.

TezzMertek' Alıntı:
Bundan bende şikayetçiyim. ama Forum Kuralları gereği bir şey yapamıyoruz. Bazen " İlk Mesaj - İlk Satış " diye yazıp Tİ'ye alıyorum ama nereye kadar.
Bu tip üyeler ve ilanlar için Forum Üyelerinin konuya olumsuz mesaj yazarak desteği lazım.
:smiley:)))))))))) Abi cidden çok güldüm:smiley:))Şaka olmalı bu yazı.Bu siteye ilk defa girip satış verenlerle mücadele etmeyi, fahiş fiyat isteyenlerin site sakinlerini aptal sanmamalarını örgütleyen ve öğütleyen mesajları yazmada öncü olmayı adet edinmiş biriyim.Operatör arkadaşlar bu yüzden beni hiç sevmez ve hep tenkid eder, tehdit eder arada siteden uzaklaştırır.Hatta 2009 da uzaklaştırılmam baya bi uzun sürmüştü:smiley:)) Ama şu an sayın Tezzmertek le kolkolayız:smiley:))) Teşekkürler

Savaş bey sizin eleştiri mesajlarınız üyeleri rencide edecek tarzda oluyor sürekli.
:(

Örnekleme yaptırtmayın şimdi bana.
;D

BOBO' Alıntı:
Arkadaslar yardimci olmanizi anliyorum
Piyasasini bildiginiz arac icin tabiki yorum yapilabilir
Ancak sanirim arac alacak biri sadece buraya bakip arac almiyor. Aliyorsa zaten vay haline.
Bende kendi aracimi almadan uzun bir sure gezenbiliri hatim ettim sonra sanayileri gezdim tabi diger satis ilani yapan sitelere de hergun bakiyordum. En sonunda tum bilgilerimi birlestirdim ve piyasasinda oldugunu dusundugum araci aldim.
Demek istdigim kimse referans olarak sadece bu siteyi almiyor yada almamali eger aliyorsa kendi is bilmezligidir.
Araba arayan arkadaslarim zaman zaman linkler atarak bu arac nasildir fiyati uygunmudur gibi sorular soruyorlar. Herkeste bildigi kadar yardimci oluyor.
Ancak sitede bir arkadasimizin actigi satis ilanina eger alici degilseniz olumlu-olmusuz yorumda bulunulmasini ben hakketen cok dogru bulmuyorum. Tartisma yaratmak icin asla yazmiyorum kimse ustune alinmasin lutfen ama bana dogru gelmiyor.
Malini satan kimse bize sormuyorki bu urunumu kaca satarim beyler diye.
Malimin degeri budur, isteyen gelir araci gorur pazarlik eder ve alir.
Zaten arac eger piyasasindan pahali ise satilamaz ...
Diger yandan bu site ozgur bir forumdur ben her topik e istedigim yorumu yaparim derseniz sizede birsey diyemem cunki sizde haklisin :smiley:
Sadece bana dogru gelmiyor bu durum. Sanirim bende fikrimi soylemekte ozgurum :smiley:

Selamlar Burak

sonuna kadar katılıyorum,
selamlar

herkes malüm sitelere istediği fiyatı yazabilir.bu siteye abartılı fiyat yazacaksa eleştiriye açık olacak.

bu ilana o kadar çok taktınız ki kafayı her saban ilan sırasında bir numara yer alıyor ilan :smiley:belkide istenen buydu

TezzMertek' Alıntı:
Savaş bey sizin eleştiri mesajlarınız üyeleri rencide edecek tarzda oluyor sürekli.
:(

Örnekleme yaptırtmayın şimdi bana.
;D
Yukarda yapmıştınız örneklemeyi.Bir arkadaşa sanane demiştim.O sanane dediğime neden öyle dediğimi açıklayayımda son gizli saklımızda açığa çıksın.Sn tezzmertek bu bana ;mal onun istediği fiyatı çeker diyen arkadaşa;sanane dememin sebebi şudur; Bu arkadaşın bir aracı var satlık önce 40 bin dolar sonra 55 bin tl sonra 35 bin tl istiyor.Bende buna; aracınızın fiyatını bilmiyormusunuz, 3 ayrı fiyat var 3 üde çok alakasız diyorum.Bana özelden ne yazıyor biliyormusunuz? Biz kasımpaşalıyız adres ver ankaraya geldiğimde görüşelim :smiley:)))) Bende korkunun ne olduğunu bilmediğimi, ondan da korkmayacağımı ama stilimin ve tarzımın bu olmadığını iş yerime çay içmeye buyurmasını yazıyorum:smiley: olay budur.sonra nerye ne yazsam gelip çomak sokuyor.bende sanane diyorum.offf rahatladım.Valla buranın op larına verdiğim raporu babama vermedim:smiley:))Bunaltmayın insanlarıplz:smiley:

Şu moderatörlerin gizliden konuşup karar verdiği bir ortam var. Bizim göremediğimiz. Ben orayı merak ediyorum esas.. Neler konuşuluyor? Geçen frontera konusunda bana uyarı vereceklermiş. Sonra vazgeçmişler. Yani bu siteyi yönetenlerde bizim gibi insan nihayetinde. Kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum. Ama özellikle offroad konusunda bilgi eksiklikleri var. Bilen arkadaşlarda aktif değil. Bu sebeple karmaşa oluyor arada..

İşimdeki sıkışlık sebebi ile satmak istiyorum. Araç çok temiz dosta gidecek bir araçtır. Bu araçtan almayı düşünenler için aracı görmelerini, incelemelerini tavsiye ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR