Seçim Sabahı Kayışdağı'ndan İstanbul'a Bir Bakış (29 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KEMALS42 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,097

KEMALS42

DENİZ,DOĞA,TABİAT ve SEVGİ İÇİN VAROLMAK GÜZEL..
Yer
İSTANBUL
Seçim sabahı vatandaşlık görevimizi yerine getirip,ailem ile beraber,Samandıra'da olan işyerimize gidip,köpeklerimizi alıp Ağva tarafına doğru gitmek üzere evden ayrıldık.Yolumuzun üzerinde kayışdağı'ndan geçerken,kızlarımın ısrarı ile tepeye çıkıp,İstanbul'u seyredip inmek istedik.Hava son derece güzel ve açıktı.Önceki resimlere göre daha iyi olan bu İstanbul görüntülerinide GEZENBİLİR AİLESİ ile paylaşmak istedim.[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

Etiketler
Ynt: Seçim Sabahı Kayışdağı'ndan İstanbul'a Bir Bakış (29 Mart 2009)

SARIGÜL Ailesi Kayışdağı'nda[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

Ve Tepeden son Kare.... Daha çok var ama,Aileye özel olarak,albüme kaldırdık...[attachment=1]

eşlik etmeyi çok isterdim, zevkli bir mini gezi olmuş sanırım. zira seçim sabahı olmasa bile seçim akşam üzeri son fotoğrafta görünen büyük yeşil arazilerden birinde minik vitaramı devirmeden takıldığı yerden kurtarmaya çalışıyordum. :smiley:

selamlar :smiley:
cıktıgınız tepeye nasıl ulasabılırız tarıf edersenız cok sevınırım.tesekkurler...

cumartesi günü bizde ordaydık(beatrıx-ergun çifti,mithatcan,yüzen adam koray) resimler çok güzel..teşekkürler...

Esra hanım,
istediğiniz köpeklerimin resimi olsun..Ama ben Avcı vede koyu BJK li olduğumdan,KONT isminde bir oğlum(Fransız Pointer) ve ZİLLİ isminde de bir kızım (ingiliz setter) var.Her ikiside benim ve 2 kızım gibi BJK lıdır,renklerden belli olsa gerek :smiley:[attachment=1]

Nerden çıkıp nerden iniyorsunuz? Ataşehirde oturuyorum ama uzaktan bakıyorum Kayışdağı'na yolunu izini bilmiyorum...
hasanfb' Alıntı:
Kayışdağına bir gezi düzenlensin artık...Emeğinize sağlık.. ;)

Nerden çıkıp nerden iniyorsunuz? Ataşehirde oturuyorum ama uzaktan bakıyorum Kayışdağı'na yolunu izini bilmiyorum...

Kayışdağı yolunu az çok biliyorsanız bu krokiden ulaşabilirsiniz.. ;)

kayışdağı.jpg

etrafda 1-2 tur attım ama hep tel örgü var, bir yerde yoktu oda kısa bir düzlükten sonra çok dik bir yangın yoluydu. bazı yerlerin askeri bölge olması lazım askerliği Küçükyalı Levazım Okulunda yapmştım heyacanlı bir nöbetçiye denk gelemeyelim diye körlemesine gitmedim ;)

Kemal bey köpekleriniz çok güzel. Özellikle Pointer'a bayıldım. Burun stopu çok güzel maşallah. Setter henüz yavrumu?
Köpek ırkları ve Köpek bilimleri federasyonumuzda en çok av köpeği kayıtlı.. Eskiden pek anlamazdım ama artık baya baya av köpeğinden anlar oldum. Avcı dostlarımda çok İstanbul'da :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,624
Kayıtlı Üye Sayımız
166,923
Kaydolan Son Üyemiz
Ozcan Kaptan

SON KONULAR

Geri