Seçim Sabahı Kayışdağı'ndan İstanbul'a Bir Bakış (29 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KEMALS42 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,120
Ynt: Seçim Sabahı Kayışdağı'ndan İstanbul'a Bir Bakış (29 Mart 2009)

Kemal bey merhaba ailenizle neşeli hayat dolu daha güzel günler temennisi ile iyi günler ve saygılar

Etiketler

Çok teşekkürler arkadaşlar,aynı duygularımız sizlerle..

ibrahim kazanci' Alıntı:
Kemal bey merhaba ailenizle neşeli hayat dolu daha güzel günler temennisi ile iyi günler ve saygılar

Kemal bey Zonguldaktan iyi akşamlar kupa şampiyonluğunuzu ailece tabrik ederiz.

Çoookkkk teşekkürler İbrahim bey... :smiley: darısı diğer takımlarında başına.. daha bu ilki, sırada lig geliyor,inşaallah..
saygılarımla.

ibrahim kazanci' Alıntı:
Kemal bey Zonguldaktan iyi akşamlar kupa şampiyonluğunuzu ailece tabrik ederiz.

kemal bey elllerinize sağlık istanbul zaten güzel bir şehir ama bu tarafında da bakmak daha bir güzel yapıyor bu şehri :smiley:

Teşekkürler,
Şair demişki ; İçinde olup nefessiz kaldığımda sen, uzağında olup nefes alamadığımda sen, ey istanbul,
dirimde de sen, ölümde de sen... içtiğim bir duble rakımda, suyuna koyduğum karpuzumda...

alışmışız bir kere,ne yapalım ki bizde İstanbul'suz olamıyoruz.Yaşayanlar değerini bilseler çok daha iyi olacak,ama....

tolgauzer' Alıntı:
kemal bey elllerinize sağlık istanbul zaten güzel bir şehir ama bu tarafında da bakmak daha bir güzel yapıyor bu şehri :smiley:

Kemal bey merhaba 2,3 mayıs tarihlerinde düzce"de gerçekleşen etkinliklerin tam adresini Düzce'nin neresinden gidibileceğimizi bildirirseniz çok memnun olurum saygılar........

İbrahim bey,

Etkinlikler kaynaşlı tarafında yapıldı.Ama gezilen yerler,Topuk yaylası ve Güzeldere Şelalesi idi. Oraları tavsiye ederim.Adres derseniz bir İstanbul'lu olarak ve oralara ilk giden biri olarak,inanın tarif edemem,ama götürebilirim :smiley: Lakin Haziran 21 inde yapılacak geleneksel Gezenbilir kamplı buluşması, Topuk Yaylasın da göl kenarında yapılacak.Şimdiden programınızı yapın ki oralarda buluşabilelim.
sevgiler

ibrahim kazanci' Alıntı:
Kemal bey merhaba 2,3 mayıs tarihlerinde düzce"de gerçekleşen etkinliklerin tam adresini Düzce'nin neresinden gidibileceğimizi bildirirseniz çok memnun olurum saygılar........

Kemal bey teşekkür ederim siteyi gezerken arkadaşlar yerleri çok beğendiler gezi düzenleyelim dediler program yaparsak inşallah haber veririz.21 hazirandaki kampa mümkün olursa sizlerle tanışmak için inşallah katılmak istiyorum.sizin gibi usta olmak isterdim ama adranalin yasak olduğu için 1999 5 kapı vitaramla hafif şekilde of road yapıyorum. (kalp damarlarımda 2 adet stend olduğu içineşim 16 ve 14 yaşlarındaki iki kızmla beraber genelde deniz piknik ve doğa gezilerinde gördüğümüz ufak yerlerde) deniz mevsiminde inşallah ailenizle sizleri misafir etmek isteriz

ooooo.. geçmiş olsun üstat. lakin bende seenden hiç farklı değilim hani :smiley: kelin merhemi olsa misali.. 32 yaşında kalp krizi geçirmiş, ex olarak 4 dak.sonra hastaneye yetiştirilmiş,yanımda bulunan doktor arkadaşımın şimdi gitti demesi ile :smiley: ,elektro şok müdahalesi ve kalp iğnesi ile, hastane asansöründe hayata geri döndüğü söylenen,2 aylık yoğun bakım sonrasında da 8 kg verdirilerek,by pass ile 2 ana damar yenilemiş,üstelik o günden sonra yüksek tansiyon hastası olduğum söylenen ve her gün 6 çeşit ilacı leblebi gibi mutlaka kullanan biriyim desem :smiley: stenim yok,ama oda olmadığından değil,olamadığından :smiley: 2 yıl önce geçirdiğim enfaktüste yattığım siyami ersek hastanesindeki doktorların korkalığı nedeni ile takılamayan ilaçlı sten,bana bundan sonra geçireceğim en ufak kalp krizinde kalp nakli gerektirecek kadar da kötü bir sonuçla sonuçlanmıştır.. Atatürk beni Türk hekimlerine emanet edin derken,sanırım sorumluluk alamayacak kadar korkak hekimler çıkabileceğini hiç düşünmemiş..üstelik o dönem,doktorum prf.kalangos görev yaptığı isviçre'den bu ameliyatı yapmak için 3 saatiniz kaldı,hemen gerçekleştirin talimatı verdiği halde.. ama bunların hiç birini artık şu an takmıyorum. elbette benim eşim,kızlarım,ailem ve tüm sevenlerimde bana benden çok dikkat etmekteler. Üstelik bende sizin gibi,teknesi olan bir deniz severim,ayrıca hem off shore da,hemde off road da yarışmış bir adrenalin sporcusuyum. köpekleri olan bir avcı,kampçı, dağcıyım... kısacası hayat nerede heyecanlı,ben orada.. olmayan tek şey, sigara ve gece hayatı.. mümkün olduğunca ailem yanımdadır. ve kabul etmediğim tek şey ise, yaşım.. çünkü hala 28 imdeyim... :smiley: (her ne kadar kızlarım ohaa baba deselerde...)
bak... demek senin durumda olanlarda varmış :smiley: sayın üstat.. hayat gerçekten sevdiklerinle hoşlandıklarını yaşadığın sürece güzeldir.. ölümlü dünyada fani yaradılanlar olarak daha ne yapabilirizki.. İstanbul'a yolunuz düşerse kapımız açıktır,misafirimiz olmanızı gönülden isteriz.
her şey gönlünüzce olsun dileklerimle,tüm ailenize sevgi ve saygılarımla..

ibrahim kazanci' Alıntı:
Kemal bey teşekkür ederim siteyi gezerken arkadaşlar yerleri çok beğendiler gezi düzenleyelim dediler program yaparsak inşallah haber veririz.21 hazirandaki kampa mümkün olursa sizlerle tanışmak için inşallah katılmak istiyorum.sizin gibi usta olmak isterdim ama adranalin yasak olduğu için 1999 5 kapı vitaramla hafif şekilde of road yapıyorum. (kalp damarlarımda 2 adet stend olduğu içineşim 16 ve 14 yaşlarındaki iki kızmla beraber genelde deniz piknik ve doğa gezilerinde gördüğümüz ufak yerlerde) deniz mevsiminde inşallah ailenizle sizleri misafir etmek isteriz

merhaba en iyi arkadaşım(benden sonra kriz geçiren bir abime takılışım)aynı badireleri atlaşmışız benim şansım evde fenalaşıp yoğun bakımda uzman hekimin yanında kriz geçirmem her işte bir hayır vardır daha sonra hayata bakışım değişti hayatın güzelliklerini daha fazla yaşamak yaz tatillerinde ver elini ege tarafı en iyi tarafıda hanım tarfından el üstünde tutulmak iş olayımın sitresi 22 senelik belediye makam şoförlüğüde hastalığıma etken oldu abur cubur yemeler. 21 haziran programının detaylarını bildirirseniz herhangi bir engel çikmazsa katılmak istiyorum barbunlar benden yaylayı balık kokutalım mazeretimzde var kalp sağlığı için diğer arkadaşlar alınmasın ama verdiğniz güven ve pozitif enerjinize teşekkürler saygılarımla.

abi size özel bi off road yada kamp org.yapmak lazım bu organizasyonda en az 2 kalp cerrahı bir tam teşekküllü ambulans 4 hemşire .

kemal abi ben bu haftasonu saroza gidiyorum kampa arzu edersen buyur.

İbrahim bey,
teşekkürler.. 21 haziran programını henüz açıklamadılar sanırım.burada forumda yayınlanacaktır. Kısmet olurda Allah'tan mani çıkmaz ise tüm aile erkanı ile orada olacağım :smiley: sizede mutlaka haber veriririm :smiley:
saygılarımla..

Hayrola Burak ???
hanımdan izin kopartabildinmi sonunda :smiley: ne zaman ve kimlerle hareket ? detay bildir abicim.. gelirsem ancak cumartesi öğleden sonra kaçarım.
sevgiler

eko' Alıntı:
abi size özel bi off road yada kamp org.yapmak lazım bu organizasyonda en az 2 kalp cerrahı bir tam teşekküllü ambulans 4 hemşire .

kemal abi ben bu haftasonu saroza gidiyorum kampa arzu edersen buyur.

Kemal bey seçim sabahı güzel bir etkinlik paylaşım için teşekkürler buluşmak üzere...
2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32814.msg294240#ms

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,624
Kayıtlı Üye Sayımız
166,923
Kaydolan Son Üyemiz
Ozcan Kaptan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR