Ynt: Seçim Sabahı Kayışdağı'ndan İstanbul'a Bir Bakış (29 Mart 2009)
ooooo.. geçmiş olsun üstat. lakin bende seenden hiç farklı değilim hani

kelin merhemi olsa misali.. 32 yaşında kalp krizi geçirmiş, ex olarak 4 dak.sonra hastaneye yetiştirilmiş,yanımda bulunan doktor arkadaşımın şimdi gitti demesi ile

,elektro şok müdahalesi ve kalp iğnesi ile, hastane asansöründe hayata geri döndüğü söylenen,2 aylık yoğun bakım sonrasında da 8 kg verdirilerek,by pass ile 2 ana damar yenilemiş,üstelik o günden sonra yüksek tansiyon hastası olduğum söylenen ve her gün 6 çeşit ilacı leblebi gibi mutlaka kullanan biriyim desem

stenim yok,ama oda olmadığından değil,olamadığından

2 yıl önce geçirdiğim enfaktüste yattığım siyami ersek hastanesindeki doktorların korkalığı nedeni ile takılamayan ilaçlı sten,bana bundan sonra geçireceğim en ufak kalp krizinde kalp nakli gerektirecek kadar da kötü bir sonuçla sonuçlanmıştır.. Atatürk beni Türk hekimlerine emanet edin derken,sanırım sorumluluk alamayacak kadar korkak hekimler çıkabileceğini hiç düşünmemiş..üstelik o dönem,doktorum prf.kalangos görev yaptığı isviçre'den bu ameliyatı yapmak için 3 saatiniz kaldı,hemen gerçekleştirin talimatı verdiği halde.. ama bunların hiç birini artık şu an takmıyorum. elbette benim eşim,kızlarım,ailem ve tüm sevenlerimde bana benden çok dikkat etmekteler. Üstelik bende sizin gibi,teknesi olan bir deniz severim,ayrıca hem off shore da,hemde off road da yarışmış bir adrenalin sporcusuyum. köpekleri olan bir avcı,kampçı, dağcıyım... kısacası hayat nerede heyecanlı,ben orada.. olmayan tek şey, sigara ve gece hayatı.. mümkün olduğunca ailem yanımdadır. ve kabul etmediğim tek şey ise, yaşım.. çünkü hala 28 imdeyim...

(her ne kadar kızlarım ohaa baba deselerde...)
bak... demek senin durumda olanlarda varmış

sayın üstat.. hayat gerçekten sevdiklerinle hoşlandıklarını yaşadığın sürece güzeldir.. ölümlü dünyada fani yaradılanlar olarak daha ne yapabilirizki.. İstanbul'a yolunuz düşerse kapımız açıktır,misafirimiz olmanızı gönülden isteriz.
her şey gönlünüzce olsun dileklerimle,tüm ailenize sevgi ve saygılarımla..
ibrahim kazanci' Alıntı:
Kemal bey teşekkür ederim siteyi gezerken arkadaşlar yerleri çok beğendiler gezi düzenleyelim dediler program yaparsak inşallah haber veririz.21 hazirandaki kampa mümkün olursa sizlerle tanışmak için inşallah katılmak istiyorum.sizin gibi usta olmak isterdim ama adranalin yasak olduğu için 1999 5 kapı vitaramla hafif şekilde of road yapıyorum. (kalp damarlarımda 2 adet stend olduğu içineşim 16 ve 14 yaşlarındaki iki kızmla beraber genelde deniz piknik ve doğa gezilerinde gördüğümüz ufak yerlerde) deniz mevsiminde inşallah ailenizle sizleri misafir etmek isteriz