Şehir İçinde 4x4 Kullananlara Uyuz Olanlar!!! (facebook grubu)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rumelian Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,187
Ynt: Şehir İçinde 4x4 Kullananlara Uyuz Olanlar!!! (facebook grubu)

Facebook a gerek yokki, mesela oturduğum sitede gece geç geldiğimde park yeri olmuyor, bu yüzden bende yabani otlar olan bir alan var oraya bırakıyorum arabayı, ama oraya çıkarkende 10-15 cm lik bir kaldırım taşı var onu geçip çıkıyorum. Ben sanki oraya zevkden bırakıyorum gibi bazıları sinir olmuş, güvenliğe filan oraya demir çubuk dikin çıkamasın filan demiş :smiley: Bu akşamda bi geldim oraya çıkmiyim diye tam çıktığım yere 4 tane malta eriği fidanı dikmişler, önünede 10 cm lik taşdan barikat yapmışlar geçemiyim diye ;D ;D ;D oysa aynı yere 2 metre öteden 20 cm lik kaldirim kısmındada girebiliyorum, bakalım inatlaşma devam ederse ya tüm site sayemde ağaçlanıcak yada duvar örücekler.

Etiketler

bunlar sadece 4x4e mi gıcıklarmış ? awd 4wd sistemlere hangi gözle bakıyorlar acaba ;D ?
aracın 4 çeker olması emisyon değerinin yüksek olması demekmiymiş ?
4 çeker otomobillere gıcıklarmıymış ;D ?
v12 motor bmw mercedese binsek dahamı az benzin tüketip , çevreyi kirletmeyecekmişiz ?
maddi durumları nasılmış ? ( bana gıcık oldukları için sorgulama hakkım var değilmi ? )
kıskançlıkdanmı uyuz oluyorlarlarlarmış ;D ?
tanımadığı insanlara nasıl uyuz olabiliyorlarmış ;D
yaşları kaçmış ;D ?
kaç kilolarmış bunlar ;D ?
ne yer ne içer nerede gezerlermiş ;D ?

kürşad bey 4x4 sahibi olmanın ayrıcalıklarını çok güzel açıklamış.eğer bir 4x4 ünüz varsa her taraf yeşilleniyor haberinizolsun arkadaşlar :smiley:

Tempus' Alıntı:
Facebook a gerek yokki, mesela oturduğum sitede gece geç geldiğimde park yeri olmuyor, bu yüzden bende yabani otlar olan bir alan var oraya bırakıyorum arabayı, ama oraya çıkarkende 10-15 cm lik bir kaldırım taşı var onu geçip çıkıyorum. Ben sanki oraya zevkden bırakıyorum gibi bazıları sinir olmuş, güvenliğe filan oraya demir çubuk dikin çıkamasın filan demiş :smiley: Bu akşamda bi geldim oraya çıkmiyim diye tam çıktığım yere 4 tane malta eriği fidanı dikmişler, önünede 10 cm lik taşdan barikat yapmışlar geçemiyim diye ;D ;D ;D oysa aynı yere 2 metre öteden 20 cm lik kaldirim kısmındada girebiliyorum, bakalım inatlaşma devam ederse ya tüm site sayemde ağaçlanıcak yada duvar örücekler.

kürşad bey, eskiden oturduğum yerde bir otopark cepine bahçe toprağı yığmışlardı. zaten sınırlı sayıda otopark alanı vardı.. herkesin gözü önünde onun üzerine çıkardım aracı (sadece ön tekerler).. ertesi gün ayağı betonlanmış demir çubuklar dikip bant çekmişlerdi :D

mirkan' Alıntı:
bunlar sadece 4x4e mi gıcıklarmış ? awd 4wd sistemlere hangi gözle bakıyorlar acaba ;D ?

yok bir tanesi o araçları kapsam dışı bırakmış. dört çeker binek veya spor araç olur... sizin havalı geniş ferah araçlarınız olmaz!!!

hayır masrafı yapan biz. vergiyi ödeyen biz. daha fazla fiyata, otopark (bazen), feribot, hatta oto yıkama ödeyen biz... eh onlara ne oluyor??

Bilmeden konuşanları ciddiye almamak lazım. Hele hele facebook gruplarını asla. Tartışmaya değmez. Varsa yazacak iki satır lafı olan gelir burada konu açar biz de diyeceğimizi deriz onlar da. Bu salakların yüzünden dağlar taşlar kaçak yerleşimcilere kaldı ya da kaçak avcılara. Bizim ekip dağa çıktığı gün kimse illegal iş yapmak üzere dağa çıkamıyor. Çevre korumayı herşeye karşı olmak olarak görenlerin yüzünden çevrecilere millet don kişot olarak bakar oldu. Facebookta grup açacaklarına gidip doğayı korusunlar, adamın da asabını bozmasınlar girer facelerine dağıtırım gruplarını üleynnnnnnnn... :D :D :D

yasarergun' Alıntı:
. Facebookta grup açacaklarına gidip doğayı korusunlar, adamın da asabını bozmasınlar girer facelerine dağıtırım gruplarını üleynnnnnnnn... :D :D :D

Yürü be yaşar abi arkandayız :D :D

yaşar bey ben sizle gelsemde beni bir yerde bıraksanız ben İLLEGAL iş yapsam sonrada dönüşte beni alsanız olmazmı ;D ;D ;D

rumelian' Alıntı:
kürşad bey, eskiden oturduğum yerde bir otopark cepine bahçe toprağı yığmışlardı. zaten sınırlı sayıda otopark alanı vardı.. herkesin gözü önünde onun üzerine çıkardım aracı (sadece ön tekerler).. ertesi gün ayağı betonlanmış demir çubuklar dikip bant çekmişlerdi :D

ya aslında insanlarımız genel olarak UYUZ... ve bu uyuzluklarını göstermek içinde bahane arıyorlar. Ve kendilerinde olmayan başkasında olan herşey onlar için uyuz olma nedeni oluyor. Mesela bizde arazi aracı var , olmayan uyuz oluyor. Her tülü kıllığı yapıyor. Yada köpeğiniz var olmayan uyuz oluyor. Sevgilinizle yada karınızla el ele gezersiniz olmayan uyuz olur. Spor yaparsınız , kendi yapamadığı için uyuz olur. Mutlusunuzdur kendisi mutlu olamadığı için uyuz olur. Bu böyle uzar gider. Kervan yürürrrr

rumelian' Alıntı:
hayır masrafı yapan biz. vergiyi ödeyen biz. daha fazla fiyata, otopark (bazen), feribot, hatta oto yıkama ödeyen biz... eh onlara ne oluyor??

Çok haklısınız, devletin aracı ve yakıtını kullanarak pikniğe giden, özel işlerini yapan (Skorsky Helikopter ile bunları yapanı da gördük.) bürokratlara uyuz olmakla başlasınlar, bunlardan sıra gelirse bizlere de uyuz olsunlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,083
Kayıtlı Üye Sayımız
166,826
Kaydolan Son Üyemiz
58brs58

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.