Ynt: Şehir İçinde 4x4 Kullananlara Uyuz Olanlar!!! (facebook grubu)
Facebook a gerek yokki, mesela oturduğum sitede gece geç geldiğimde park yeri olmuyor, bu yüzden bende yabani otlar olan bir alan var oraya bırakıyorum arabayı, ama oraya çıkarkende 10-15 cm lik bir kaldırım taşı var onu geçip çıkıyorum. Ben sanki oraya zevkden bırakıyorum gibi bazıları sinir olmuş, güvenliğe filan oraya demir çubuk dikin çıkamasın filan demiş
Bu akşamda bi geldim oraya çıkmiyim diye tam çıktığım yere 4 tane malta eriği fidanı dikmişler, önünede 10 cm lik taşdan barikat yapmışlar geçemiyim diye ;D ;D ;D oysa aynı yere 2 metre öteden 20 cm lik kaldirim kısmındada girebiliyorum, bakalım inatlaşma devam ederse ya tüm site sayemde ağaçlanıcak yada duvar örücekler.
Facebook a gerek yokki, mesela oturduğum sitede gece geç geldiğimde park yeri olmuyor, bu yüzden bende yabani otlar olan bir alan var oraya bırakıyorum arabayı, ama oraya çıkarkende 10-15 cm lik bir kaldırım taşı var onu geçip çıkıyorum. Ben sanki oraya zevkden bırakıyorum gibi bazıları sinir olmuş, güvenliğe filan oraya demir çubuk dikin çıkamasın filan demiş