Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 735,477
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

hakan,sevgili niva dostum nasılsın?bildiğin gibi ilk göz ağrım nivadır hoşbulduk.vakit buldukça girebileceğim hoş bir site görüşmek üzere göz ve yanaklarından öpüyorum.

Etiketler

Serkan,Suavi ve Sabri abi aramıza hoş geldiniz.Gezenbilir off-road cuları çoğalmaya devam ediyor bu gidişle Faruk un dediği gibi gezenbilir off-road aşireti kurulacak sanırım.
En kısa zamanda görüşmek ve tanışmak dileğiyle Herkese saygılar.

sabri bey hoşgeldiniz sanırım suzuki kullanan tek kişi olmayacağım artık gezilerde
ben xl beden olduğumdan aracımda xl
yakın zamanda görüşüp tanışmak dileğiyle saygılar

şu ay başında yaptıgınız ağva kerpe gezisinde aklım kaldı onu yaz bitmden tekrarlarsanız kesin geliyorum ama rodajımı bekleyin noooluuurrrr

Sabri Bey hoşgeldiniz, Nivayla ilgili size danışacaz
Serkan, 3000 deviri geçmeyerek te offroad yapmak mümkün, zaten her yer kuru hendek geçişleri yaparsın baya keyifli olur ama o vinç sakata gelir, hiç bişey olmasa kolu kırılır

vinci düzelttirecem zaten 3000 devir konusun da haklısın ama o konuya benim arabam kendi karar veriyo maalesef ama oktayla bi konuşayım bakalım belki gelirim
ayrıca benim şöyle bir başka durumum var buralardan çok uzaklaşamam çünkü ekime kadar ehliyetsizim

Deep' Alıntı:
seçim haftası herkes burada olacak ctesi günübirlik bişeyler yapılabilir
Evet Mert katılıyorum sana zaten epeydirde görüşemiyoruz şöyle bi camel yapsak hiç fena olmaz

Deep' Alıntı:
seçim haftası herkes burada olacak ctesi günübirlik bişeyler yapılabilir
yuysal' Alıntı:
Evet Mert katılıyorum sana zaten epeydirde görüşemiyoruz şöyle bi camel yapsak hiç fena olmaz

ben de gelirim.. süper olur..ben korkuyodum benim sorentom yeterli uyum sağlayabilir mi die ama youyube da izledim offroadlarını hiç de fena değilmiş hani.. 21 temmuza ben uyarım.. zaten yer yapmaya çalışyodum kendime..

[youtube=600,470]o7hDh4gr4qU[/youtube]

266 bin kişi seyretmiş...