Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 747,115

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Serdarcım selam; hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Ben senin de bir 5.2 alacağını düşünmüştüm ama olsun; bu da bizden :smiley:

vallaha boşver be abi değmez ,
kendini bilmeyen bisürü mayın var etrafta.
İşin aslı sabırda gizli.Sabırlı ol be abim değmez. Keyfini kaçırma , onlar kendi seviyelerinde dolaşıp dursunlar.biz kendimize bakalım.bizler mutlu olalım skyjackerle her nerede takılıyor ve taktırılıyorsa 4 veyA 5 İNCH FARKETMEZ.

kardeşim benim; bizim yaptıklarımız hep latife; 4 çeker olsun; bi de gitsin yeterli; ama cherokee olsun bizi olsun :smiley: haa; bir de kırmızısı cabası tabi :smiley: bu arabayla öyle aramızdan hemen ayrılamazsın hacıllıdaki gibi haberin ola :D :D

abilerim saygılarımı sunuyorum ve müsadenizi istiyorum hürmetler iyi geceler.
bu arada isoff muhabbeti biraz beni düşündürdü.
açaba bizi kıskanıyorlarmı????????????????????????
yoksa bütün İSOFF'cular GEZENBİLİR'e üye mi olmak istiyorlar????????????????????
Biz kendi çapımızda mutluyuz. Kendi aramızdaki bu sıcaklığı başkaları bize katılarak ancak yaşayabilir
biz 4x4 insanlarız. Hepinizi çok seviyorum hepiniz birerpırlanta değerinde insanlarsınız.saygılarımla,
iyigeceler
serdar............

muhtemelen 5-10 dakika sonra çavuşbaşı girişindeki jandarmaların kurduğu kontrol ekibi gidicek ve dalış serbest..gece etabını merak eden varsa buyursun ??? ??? ???

sevgili serdar,

iltifatlarına çok tşkr ederim.seninle karşılıklı gelemedik ama gıyabımda beni sana anlatmışlar ne mutu bana tekrar tşkr ederim.bilgiyi her zaman sizlerlen paylaştım.hiç bir karşılığı olmadan bir çok arkadaşıma çok yardımcıda oldum.onlara her zaman doğru yolu,doğru kişileri,doğru mekanları gösterdim.kulüpte ve bu camiada ismim allaha şükür prim yapar.tabiki bu aşamalara gelmek bazı şeylerden ödün vermeden ve zor oldu.amacım bilgi birikimimi,tecrübelerimi ve kim dost kim değil sizlere aktarmak olmuştur.lada benim her zaman en sevdiğim araçtır hepte öyle kalacak.zekiye slm söyle.sevgiler.sabri oran

[Sn Sabri Bey; sanırım yaş olarak benden büyüksünüz; sırf o sebepden ettiğiniz tenziyi saygıyla karşılıyorum. Derdim kapıları açmak veya kapatmak değil. Veya hoş şeyler söyleyerek artı haneme bir puan eklemek ise hiç hiç değil. Ben sadece duyguların içerisine tişcaret karıştırılmasına çok karşıyım. 4x4 e binmek benim için tutkulu bir duygu. Bende şahsınızı tenzi ederek burada ve yapılan organizasyonlardaki ticari kaygılar ile bir takım şeylerin peşinde koşulmasını hiç ama hiç hoş karşılamadığımı belirtmek isterim. Beni tanıyanlar bilir; ben latifesever bir insanım. İsoff ile ilgili bir sıkıntım yok; çünkü benimle alakası yok. Kaldı ki şahsa duyulan saygı ile beraber kurumlara da saygı duyarım; duyguların ticarete dökülmemesi kaydı ile... Siz daha önceki yazılarınızda belirtmişsiniz zaten; herkes herkesle arkadaş olacak diye bir kaide yok diye. Burada da aynı şey geçerli. Eğer ben bir gün ille ki İsofflu olacam diye tutturursam ve uygun görmezseniz almazsınız olur biter. Zaten hani herkes de alınmıyormuş ya!! Gezenbilir fan - club kurulması ile ilgili önerinize gelince; diğer arkadaşlarımın yerine de konuşmak gibi bir kabalık yaparak haddimi aşmayacağım lakin; buradaki insanlar isofflu sizler gibi değil de sanırım biraz daha amatör bakmak istiyorlar olaya; emin olun böylesi de çok güzel. Yani tek tip üniforma giymiş katar yolcuları gibi olmaktansa bir elinde sucuk; diğer elinde arabanın direksiyonu olması sanırım daha cazip... Önce off - road gibi değil de off road+arkadaşlık gibi düşünülüyor. Yüzyüze bakmak terimi eğer tarafınızdan abi - kardeşlik veya arkadaşlık baabında kullanıldıysa kesinlikle haklısınız, sonuna kadar saygılıyım; ama bu terim içeriği başka alt başlıklardan oluşuyorsa da buna da karşıyım. Size önce başarılar temennilerimi; hemen sonrasında da saygılarımı iletiyorum...

Sabri abi sizin kasklı afişinizi yaptım odamda duvara astım samimiyetimle söylüyorum sizi çok seviyorum.
siz ve lada niva özdeşleşmiş olarak tanıdım. Allah size uzun ömürler versin.Ellerinizden öperim. Saygı ve hürmetlerimle, serdar ağdaş

Sn Sabri Bey; sanırım yaş olarak benden büyüksünüz; sırf o sebepden ettiğiniz tenziyi saygıyla karşılıyorum. Derdim kapıları açmak veya kapatmak değil. Veya hoş şeyler söyleyerek artı haneme bir puan eklemek ise hiç hiç değil. Ben sadece duyguların içerisine tişcaret karıştırılmasına çok karşıyım. 4x4 e binmek benim için tutkulu bir duygu. Bende şahsınızı tenzi ederek burada ve yapılan organizasyonlardaki ticari kaygılar ile bir takım şeylerin peşinde koşulmasını hiç ama hiç hoş karşılamadığımı belirtmek isterim. Beni tanıyanlar bilir; ben latifesever bir insanım. İsoff ile ilgili bir sıkıntım yok; çünkü benimle alakası yok. Kaldı ki şahsa duyulan saygı ile beraber kurumlara da saygı duyarım; duyguların ticarete dökülmemesi kaydı ile... Siz daha önceki yazılarınızda belirtmişsiniz zaten; herkes herkesle arkadaş olacak diye bir kaide yok diye. Burada da aynı şey geçerli. Eğer ben bir gün ille ki İsofflu olacam diye tutturursam ve uygun görmezseniz almazsınız olur biter. Zaten hani herkes de alınmıyormuş ya!! Gezenbilir fan - club kurulması ile ilgili önerinize gelince; diğer arkadaşlarımın yerine de konuşmak gibi bir kabalık yaparak haddimi aşmayacağım lakin; buradaki insanlar isofflu sizler gibi değil de sanırım biraz daha amatör bakmak istiyorlar olaya; emin olun böylesi de çok güzel. Yani tek tip üniforma giymiş katar yolcuları gibi olmaktansa bir elinde sucuk; diğer elinde arabanın direksiyonu olması sanırım daha cazip... Önce off - road gibi değil de off road+arkadaşlık gibi düşünülüyor. Yüzyüze bakmak terimi eğer tarafınızdan abi - kardeşlik veya arkadaşlık baabında kullanıldıysa kesinlikle haklısınız, sonuna kadar saygılıyım; ama bu terim içeriği başka alt başlıklardan oluşuyorsa da buna da karşıyım. Size önce başarılar temennilerimi; hemen sonrasında da saygılarımı iletiyorum...

corehunn abim sizinde bu güzel yazınıdan dolayı ELLERİNİZDEN ÖPERİM.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,038
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR