Sitemiz her ne kadar göze çok büyük görünse de her konu için ayrı bir bölüm açılmış ve bu konularda kendi içlerinde bölümlere ayrılmış durumda.
Her bölümün moderatörleri o bölüm konusu ile aktif olarak uğraşmakta olan kişilerden oluştuğu için soru sormakta çekincen olmasın.
Hemen olmasa da 24 saat içinde sana döneceklerine emin olabilirsin.
Hoşbulduk
Evet ciddende site gözüme büyük göründü ben bi de çok irdelerim böylede bi yönüm var işte
Ama çabuk kavrarım ne olup ne bitiyo takip edip öğrenirim
deniz mi dedin : ohh çok iyi olurdu ama finallerim var :-\ ben daha bekleyecek gibiyim gerçi şu an deniz falan gözümde değil sınavlar bitsinde sıcak demek az gelir yaz ortasını düşünemıyorum :-X
O da güzel en azından bodruma hiç gitmedim demezsin Murat
Bende bu sene ilk defa gittim ama iyikide gitmişim oyuncak gibi minyatür sanki herşey çok hoş değişik İzmir'e çokta uzak değil 3:30 saat sürüyo günübirlik bile gidilebilir aslında ben sehayat etmeyi farklı yerler görmeyi çok sevdiğim için kalkıp gittim
O da güzel en azından bodruma hiç gitmedim demezsin Murat
Bende bu sene ilk defa gittim ama iyikide gitmişim oyuncak gibi minyatür sanki herşey çok hoş değişik İzmir'e çokta uzak değil 3:30 saat sürüyo günübirlik bile gidilebilir aslında ben sehayat etmeyi farklı yerler görmeyi çok sevdiğim için kalkıp gittim