Sinekli Yaylası-Abant Bus Buluşması

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,151
Ynt: Sinekli Yaylası-Abant Bus Buluşması

Dönüş yolu,

abant a.jpg


birinci vites.jpg


yayla yolu virajlı.jpg


çamurda.jpg


abant.jpg
 

Etiketler

Ynt: Sinekli Yaylası-Abant Bus Buluşması

Bu sinekli kampında 3 şey öğrendim aracımın lastiğin de etkisinin çok olduğunu bildiğimi varsayarsak ıslak zeminde bu çimde olur toprakta,hiç bir varlık gösteremediği.İkinci öğrendiğim şey aracıma karavana benzeyecek 2. nesneyi,yemek dolabını koymakla ne kadar çok şeyin değiştiği.O zaman düşündüğüm ne kadar çok detaya takıldığımızdı,teoriğin çelişkilerinden pratiğe geçtiğimizde sıyrılıyoruz,bir kamptamı bunu gördün dersen evet,yatak vardı tamam ama yemek dolabını koyduktan sonra 2.çay kaşığının ne kadar gereksiz olduğu ortaya çıktı.Yani kısaca herkes için çok önemli olan şeyler bir diğerimiz için son derece sıradan.Bu yüzden birisi karavanımda neler olmalıdır dediğinde iki kere düşünmek gerekiyor.

Üçüncü öğrendiğim şey bu kampın 1 numarası kim oldu diye kendime sorduğum da ,cevabını bulamamıştım,Levent hocama sordum herhalde benim dedi,senden sonra kim dediğim de cevap veremedi ama kampın 1 numarasını seçmişler ve gezenbilirden sayın BURALPDİ olmuş bu açıdan kendisini tebrik ediyorum,kriterlerin ne olduğu konusunda pek bir bilgim yok ama önemli değil bu da bir başarıdır.Levent hocam ne kadar kolları açıp koşsada dereceye girememiş.


[attachment=1]

1 numara.jpg
 

Ynt: Sinekli Yaylası-Abant Bus Buluşması

Bugün yola çıkacak olmasam, bu geziyi kaçırmazdım doğrusu. :smiley:

Keyifli bir gezi olmuş. çamur da biraz fazla gibi ama. ;)
Benim yeni lastikleri iyi deneme olurmuş. ;D

Paylaşım için çok teşekkürler.
 





Ynt: Sinekli Yaylası-Abant Bus Buluşması

Yaşadıkça öğrenmek bence önemli Bülentin dediği gibi lastik öneli faktör ben yaz kış A/T lastikle geziyorum.Biraz ses yapıyor ama hertürlü zeminde bence ideal.
 

Ynt: Sinekli Yaylası-Abant Bus Buluşması

Levent Abi, Bülent ve orada sohbet etme şansı bulamadığımız gezenbilir karavan grubundan gelen dostlar, sağolun varolun. Buluşmaya güç kattınız.
Bülent anlatım gerçekten çok güzeldi, keyifle okudum :smiley:

Taraklı buluşmasına destek vermeyi, yanınızda olmayı çok isterdik, fakat mustafa'nın (avd başkanı) 4 haziran'da evlilik töreni var. Bizim için çok ters bir zaman oldu.
Sonrakilerde buluşmak dileklerimle.
Saygılar.
 

Ynt: Sinekli Yaylası-Abant Bus Buluşması

Dursun desteği düşünmeniz bile çok değerli,bir daha ki kamplarda görüşmek üzere.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Mesajlar
1,527,238
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst