Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu sinekli kampında 3 şey öğrendim aracımın lastiğin de etkisinin çok olduğunu bildiğimi varsayarsak ıslak zeminde bu çimde olur toprakta,hiç bir varlık gösteremediği.İkinci öğrendiğim şey aracıma karavana benzeyecek 2. nesneyi,yemek dolabını koymakla ne kadar çok şeyin değiştiği.O zaman düşündüğüm ne kadar çok detaya takıldığımızdı,teoriğin çelişkilerinden pratiğe geçtiğimizde sıyrılıyoruz,bir kamptamı bunu gördün dersen evet,yatak vardı tamam ama yemek dolabını koyduktan sonra 2.çay kaşığının ne kadar gereksiz olduğu ortaya çıktı.Yani kısaca herkes için çok önemli olan şeyler bir diğerimiz için son derece sıradan.Bu yüzden birisi karavanımda neler olmalıdır dediğinde iki kere düşünmek gerekiyor.
Üçüncü öğrendiğim şey bu kampın 1 numarası kim oldu diye kendime sorduğum da ,cevabını bulamamıştım,Levent hocama sordum herhalde benim dedi,senden sonra kim dediğim de cevap veremedi ama kampın 1 numarasını seçmişler ve gezenbilirden sayın BURALPDİ olmuş bu açıdan kendisini tebrik ediyorum,kriterlerin ne olduğu konusunda pek bir bilgim yok ama önemli değil bu da bir başarıdır.Levent hocam ne kadar kolları açıp koşsada dereceye girememiş.
Yaşadıkça öğrenmek bence önemli Bülentin dediği gibi lastik öneli faktör ben yaz kış A/T lastikle geziyorum.Biraz ses yapıyor ama hertürlü zeminde bence ideal.
Levent Abi, Bülent ve orada sohbet etme şansı bulamadığımız gezenbilir karavan grubundan gelen dostlar, sağolun varolun. Buluşmaya güç kattınız.
Bülent anlatım gerçekten çok güzeldi, keyifle okudum
Taraklı buluşmasına destek vermeyi, yanınızda olmayı çok isterdik, fakat mustafa'nın (avd başkanı) 4 haziran'da evlilik töreni var. Bizim için çok ters bir zaman oldu.
Sonrakilerde buluşmak dileklerimle.
Saygılar.