Sivaslı Kafadar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muammerr.58 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,983

Etiketler
Ynt: Sivaslı Kafadar

yahu buraya 5 ten başka resim nasıl eklerim ekleyemiyorum bi yardımcı olursanız

IMG0158A.jpg

Aramıza hoş geldin hızlı kardeş...

BROWSE butonunun yanında " [Dosyayı Mesajın İçine Yerleştir 1] (daha çok eklenti) " diye bir ibare var. ( daha çok eklenti ) yazısına basarsan browse'ler çoğalır 5 tane fotoğraf yükleyebilirsin.

Gezi fotoğrafları daha iyi olur...

SİVAS TA KARYOK AMA ZİRVEYE ÇIKTIKCA KAR ARTIOR CAMUR ARTIYOR ÜSTELİK ALTIMDAKİ ZEALSUN 125 LİK CİN MALI MOTRSİKLET

Fotoğraf-0006.jpg

Fotoğraf-0007.jpg

Fotoğraf-0008.jpg

Fotoğraf-0009.jpg

Fotoğraf-0010.jpg

BULUTLARA KADAR ÇIMMAYA KARAR VERDİK İKİ KAFADAR LASTİKLERDE DIŞ YOK ASVALT LASTİĞİ SAĞMIZ VE SOL TRAFAMIZ FUL UCURUM

Fotoğraf-0011.jpg

Fotoğraf-0012.jpg

Fotoğraf-0013.jpg

Fotoğraf-0014.jpg

Fotoğraf-0015.jpg

VE SONUNDA DONDUK VE KAR İLE TİPİ YEDİK YILDIZ DAĞI ZİRVEİSNDE ACAYİP Bİ SOĞUK VARDI EN SONUNDA KENDİMİZİ ARICILI YAPAN Bİ MERİSNLİ CEMAL ABİNİN YANINA ATTIK KENDŞMİSİ ISINDIKDAN SONRA ASVALT YOLDAN ŞEHRE DEVAM NORMALDA ASVALT YOLDAN YOL 1 SAAT AMA DAĞ YOLOHNDA 4 SATE GİTİ VERİDK

Fotoğraf-0016.jpg

Fotoğraf-0017.jpg

Fotoğraf-0018.jpg

Fotoğraf-0019.jpg

adsız.jpg

VALLA ABİM GERÇEKTEN YETMİYOR BEN BU MOTOR İLE SİVASTAN SAMSUNA GİTTİM MOTORUMU DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM AMA ASKERLİK VAR ÖNÜMÜ KESİYOR
BİRSDE TEK MOTORLA ÇIKMAK ZEVKLİ OLMUYOR BEA ABİM KİMSEYİ BULAMIYORUM BENİMLE GİDECEK O YOLLARA YOKSA BEN NORMAL Bİ KARA YOLUNDA DEĞİLDE DAĞ YOLUNDA SEYEHAT ETMEYİ SEVİYORUM N BİRDE TOKATTA GİTTİM ONUN RESİMLERİNİDE EKLERİM BİRRAZ SORNA DAĞ YOLUNDAN GİTTİM YİNE TOKATA

HA BU ARDA 4 AYIN ORTASINDA SAMSUNA GİDECEĞİM 2 GÜNLÜĞÜNE SİVASTABN GELECEK VARSA KATILMAK İSTEYEN OLURSA MESAJ ATABİLİR BARABER GİDERİZ DAĞ YOLUNDAN BİR DEFA GİTTİM YOLLAR TEMİZ GÜZEL OKADAR CAMUR ÇAYLAK YOK

Dağ yolarında o makinalarla dolaşılmaz, sana enduro motosiklet, sana eşlik edecek kişinin de endurocu olması lazım. O motorla ve lastiklerle toprakta yol almak çok tehlikeli. Askerliğini halledene kadar idare et bunla o zaman, askerlik dönüşü bütçeni yaparsın amacına uygun bir makina bakarsın, biz de yardımcı oluruz sana.

Dağlarda yalnız yol almak tehlikelidir, dikkatli olmakta fayda var. Motordan düşersen seni kaldıracak adam bulamazsın. Dikkatli ol.
Asıl yeni motor aldıktan sonraki fotoğraflarını bekliyoruz...

BİR DEFA GİTTİM İKİ KAFADAR TEK MOTORLA EVET BİRAZ ZOR OLDU AMA ZEVKLİDE OLDU ABİM ŞÖLE UYGUN MOTORLARDAN EN ÖNERİRSİN Enduro OLARAK UCUZ İŞMİ GÖRECEK FAZLA BÜYÜK MOTORU OLMAYANINDAN NE ÖNERİRİSİN ABİM

ALIRSAM SIFIR ALIRIM ABİM SATEN ORTALAME FİYATI NEDİR BUNALRIN SIFIR VEYE İKİNCİ EL NEDİR VEYADA RAZMEY 200 LÜKLEİRN İKİNCİ EL VE SIFIR FİYATI NEDİR SEN BİLİRİSN TOKAT GEZİSİNİ FELANDA EKLEİDM BAKARSAN FOTOLARI

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler