KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Sivrihisar'da Trekking, Tırmanış, Kamp Etkinliği Duyurusu (23-24 Mayıs 2009)
Çok teşekkürler Sedat, bir kaç gün önce gelmiş olsaydın sende katılırdın sizinkiler ile birlikte, artık haziranda yapacağımız Gezenbilir Festivaline hazır olacaksın
Ynt: Sivrihisar'da Trekking, Tırmanış, Kamp Etkinliği Duyurusu (23-24 Mayıs 2009)
ceranus' Alıntı:
Çok teşekkürler Sedat, bir kaç gün önce gelmiş olsaydın sende katılırdın sizinkiler ile birlikte, artık haziranda yapacağımız Gezenbilir Festivaline hazır olacaksın
cidowsky' Alıntı:
murat atla gel sende otobüse yahu biz azmı yaptık boluya otobüsle gidip ordan araçlarla geçtik bide kaya tırmanışımı yapacaksınız siz bakayım efe abi ve ertürkle kıskandım ama ben benide alın aranıza
Doğru söylüyorsun çiğdem inan gelmeyi çok istiyorum.Ereğli'de anca akşam 17:00/18:00 gibi çıkabilme şansım var.O da işi biraz zorluyor.Bir şeyler düşünmeye çalışıyorum.