Ynt: Sizce Hangisi Gerçekten Yardıma İhtiyacım Var
Sadece vitesin dibini soktum . Haftasonu ve yarin aksam komple tuneli sokecem . Uzun suredir kullanilmiyormus arac ve h den hic almamislar bekli alistirmak gerek . Ama gercekten korkuttu hele hele artistlik turlarinda . Gerci her kosulda eve geri getiriyo bakalim ogrenecez yvs yvs .
Kilitli devam etsem sorun olurmu . 3 vitesten sonra sanki tikirti geliyo . Aks kirik oldugunu sanmiyorum kirik olsa ses yapar . Arazi sanzumanindan asagiya inen bir kol goruyorum baskada yok alttan pimi de takiki . Belki yaglarini tamamlarsam ses kesilir de yag nereden koyuluyo onuda bilmiyorum ;-)
Sanki bana da aks kırık gibi geldi. Şu an H kilitlide sadece önden çeker olarak kullanıyor olmanız pek muhtemel... Aks kırıkken ses mes gelmiyor, en azından benimkinde gelmemişti.
Aracın heryerine bakılır arazi kolu ayar burçlarına ancak arıza çıkarınca bakılır. (Başıma geldiği için biliyorum) O yüzden onda ısrar ettim. Kolun pozisyonu L de gibi durur ama aslında boştadır.
Aks kesik olsa kilitte yürümesi lazım. Gündüz gözüyle bakmakta fayda var.
Geçmiş olsun. Ama şunu öğrendiniz Defender her şekilde yürür
Aks durduk yere kesermi ki . Yakin da olan varsa veya ikitelli taraflarinda onerbileceginiz usta varsa defenderden anlayan gostereyim yarin yalova yapmayi dusunuyorum
Bu sorunu cozersem arac gercekten mukennmel gidisi sesi . Alt takimi direksinoyu cok guzel . Aldigim adamlarda aractan anlamiyordu . torpidoya hareret gistergesi koymuslar yanindada tuslar var ne ise yarar bilemiyorum acaba fanimi acip kapatiyo
İbrahim sen bunu yavaş yavaş git ve bir ustaya göster. Araç yatmış araç, keçeler zamanla sertleşiyor ve yağları bırakıyor. Bu şekilde yola çıkma bence, her şeyini bir kontrol ettir. Ondan sonra gönül rahatlığı ile bin. Ayrıca aracı tanıyana kadar bence şehirden fazla bir uzaklaşma
İbrahim bey öncelikle hayırlı olsun. Aramıza da hoş geldiniz.
İşte o ilk gaz var ya yeni alınan aracın gezme keyfi gazı. Sakın ona aldanmayın. hele hele uzunca bir süre dinlenmiş ise. çalıştıkça arıza vermeye başlayacağından bir süre evinizin yakınlarında vakit geçirin. altına üstüne alışın. seslere alışın.
ben ampül değiştiremezken şimdi ev deki aletleri görseniz sanki mekik yapıyorum
Cok tesekkur ederim tamir konusunda sikinti yok makinadan anlarim muhendisim aksama kadar makinalarin icerindeyim zaten bu arabada hosuma gidende bu ugrasacam . Lakin ilk saatten yapmasi uzdu beni evdekilere rezil oldum ;-) sonucta evin butcesi