ibrahim_ipek
Kamp II
Ynt: Sizce Hangisi Gerçekten Yardıma İhtiyacım Var
Hareket var . L de 1 2 3 4
ibrahim IPEK
Hareket var . L de 1 2 3 4
ibrahim IPEK
bu arac besyoldan roy un arabasi kendisi ingiliz ustasidir.ayrica adam gibi adamdirryumanjison' Alıntı:Selamlar..Bir süredir takip ediyorum.
Öncelikle İbrahim Bey aracınız hayırlısı olsun.
Bende Land Cruiser VX100 aracımı geçen sene sattım. Motorsiklet sevdası biraz daha ağır geldi.
Cenk Bey in birkaç yazısında Motorsiklet ve defender olayı bi süredir takip ettiğim bir konu)
Ben motoruda taşıyabileceğim bir single cab pick up bakıyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-acil-ihtiyac-dan-satilik-pick-up-163770051/detay/
Dün arac sahibi ile görüştük, arac güzel...araca bindik gezdik ( sağ koltuktaydım )
Aradığım sürat ve konfor değil ama düz dizel çok mu kötü...
Bende öyle tahmin ettim özgür ama ses var ve yürümüyor diyor? Ben tünel saçını söküp arazi koluna ayar yapmıştım. Ilk aldığım zamanlarda bir kere low a girip takılı kalmıştı, o zaman alta yatıp kolun çıkan pimini taktım ama bu biraz daha farklı gibi.özgür.yörüker' Alıntı:Derya geçen senin başına gelen olaya çok benziyor.
özgür.yörüker' Alıntı:Derya herkesi kendin gibi sanıyorsun ;D görmesen de sok elini araya sorun nerede anla
sistemi bilmeyen alttan sorunu bulamayabilir
bence üstten viteslerin olduğu davlumbazı sökerse çalışma sistemi ve sorun daha rahat görülebilir