Sizce Hangisi Gerçekten Yardıma İhtiyacım Var

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ibrahim_ipek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 226
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,914
Ynt: Sizce Hangisi Gerçekten Yardıma İhtiyacım Var

Yüksek değil mi fiyat. 0 (505) 615 49 84 gökhan cezan usta. Bu hafta benim buraya gelecek bir ara fiyat al. Kazıklanma.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Etiketler
araç

hiç aklıma gelmedi bu sorunu bende yaşamıştım zamanında kayalardan istedim sol arka aks babam taktı o zaman bende çok korktum sorun büyük diye bi aks 80 lira mal oldu kargo ile beraber iyi geçmiş olun :smiley:

mrdnmz' Alıntı:
İbrahim bey öncelikle hayırlı olsun. Aramıza da hoş geldiniz.

İşte o ilk gaz var ya yeni alınan aracın gezme keyfi gazı. Sakın ona aldanmayın. hele hele uzunca bir süre dinlenmiş ise. çalıştıkça arıza vermeye başlayacağından bir süre evinizin yakınlarında vakit geçirin. altına üstüne alışın. seslere alışın.

ben ampül değiştiremezken şimdi ev deki aletleri görseniz sanki mekik yapıyorum :smiley:
emre bey vallah haklısınız aynen benim evimde de her türlü parça mevcut hatta 110 ön cam bile elim var ama çok zevkli uğraşmak :smiley:

Aslında en doğrusunu cenk yaptı. İlk önce mekaniği kontrol ettirdi. Biliyormusun benim evdekiler aracı görmedi hatta haberleri bile yok

Abi yapacak birsey yok bu bahane ile bakima da girdi . Ataturk sanayide cikmayiciya gittim ataland galiba cok ilgili elemanlari vardi . 90 lik Defender projesini gosterdi porshe 4s motoru tasarlamislar 700 lu beygirlerden bahsetti . Cift turbo sogutuculari .8 ileri otomatik sanjumani . Aklim gitti gercekten . Komple aynali difransiyele 750 lira istedi ihtiyaci olan varsa bilgilensin . Sormami istediğiniz parca var ise bakarim sizedee

ibrahim IPEK

Ataland a 1 ay önce gittiğimde ufak kardeşin göle düşürdüğü discovery vardı. Onunla ilgileniyorlardı.

Parca fiyatlarini artik ezberimizde tutacagiz . Normal bineklerin difransiyeline 900 1000 lira istiyorlar defendere 750 lira normal geldi tabi daha ucuzu varsa cok daha iyi gelecek . Orada arazi sanjumanlarini inceledim de yapmam gerekeni anlatti koldan inen millere tornada pim yaptir sert ol sun dedi . Acikda gorunce daha bi aklima yatti . Araziye gecirirkende araci durdurma dedi .5 10 km hizla giderken vites bosta iken yapmak dogrusu imis

ibrahim IPEK

İbrahim geçmiş olsun üzüldüm kardeşim. İnşallah başka bir sorun yaşamadan keyifle binersin defender' ına...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR