parodi Kamp III Mesajlar 728 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 25 Ocak 2008 #257 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke VforVendetta'nın keşkesi olsa hemde enaz 20cm yağsa kimse cıkamasa cuma trafiği olmasa işe kütür karlarda gitsem gece dönerken aynı şey olsa gene trafik olmasa köprüyü tipide geçsem
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke VforVendetta'nın keşkesi olsa hemde enaz 20cm yağsa kimse cıkamasa cuma trafiği olmasa işe kütür karlarda gitsem gece dönerken aynı şey olsa gene trafik olmasa köprüyü tipide geçsem
VforVendetta dans, fotoğrafçılık, kitaplarım, seyahat Mesajlar 320 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 25 Ocak 2008 #258 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım tamam kabul ediyorum hatta 10 cm de ben hediye ediyorum, 30 cm olcak ok mi? anlaştık mı? ama sen de dikkatli olcan..
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım tamam kabul ediyorum hatta 10 cm de ben hediye ediyorum, 30 cm olcak ok mi? anlaştık mı? ama sen de dikkatli olcan..
C CemInJar Ana Kamp Mesajlar 68 Tepkime Puanı 1 Yer Istanbul 26 Ocak 2008 #259 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke , yağacak tüm karlar birikse , sonra okulların açıldığı gün , şöyle bi 10 günlük tatil olcak şekilde yağsa , ve bende mutlu olsam
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke , yağacak tüm karlar birikse , sonra okulların açıldığı gün , şöyle bi 10 günlük tatil olcak şekilde yağsa , ve bende mutlu olsam
endüstri Kamp III Mesajlar 595 Tepkime Puanı 0 Yer bozüyük 26 Ocak 2008 #260 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke hep kar olsa okullar hep tatil olsa... ;D
G gkc_91 Ana Kamp Mesajlar 99 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 26 Ocak 2008 #261 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke biri bana ''ney''alsa kursuna gidip ileride bi neyzen olsam...
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke biri bana ''ney''alsa kursuna gidip ileride bi neyzen olsam...
M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 26 Ocak 2008 #262 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke "kaval"da "ney" kadar popüler olsa...
G gkc_91 Ana Kamp Mesajlar 99 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 27 Ocak 2008 #263 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşle üflemeli çalgılar ön planda olsa gitar, saz,keman gibi...bu arada iglileniyormusunuz?
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşle üflemeli çalgılar ön planda olsa gitar, saz,keman gibi...bu arada iglileniyormusunuz?
eemree hual gençlik Mesajlar 119 Tepkime Puanı 0 Yer izmir\ödemiş 27 Ocak 2008 #264 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke vergiler azalsa
G gkc_91 Ana Kamp Mesajlar 99 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 27 Ocak 2008 #265 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke siyasetçilerimiz değişse..
M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 27 Ocak 2008 #266 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke piyano da, gitar gibi pratik olabilse... gkc_91' Alıntı: keşle üflemeli çalgılar ön planda olsa gitar, saz,keman gibi...bu arada iglileniyormusunuz? Genişletmek için tıkla ... Enstrümanım gitar...
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke piyano da, gitar gibi pratik olabilse... gkc_91' Alıntı: keşle üflemeli çalgılar ön planda olsa gitar, saz,keman gibi...bu arada iglileniyormusunuz? Genişletmek için tıkla ... Enstrümanım gitar...
souksu Ana Kamp Mesajlar 41 Tepkime Puanı 0 Yer Ordu Web www.eskidepo.net 27 Ocak 2008 #267 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Keşke; benim opel corsa'nın 4x4 özelliği olsa
eemree hual gençlik Mesajlar 119 Tepkime Puanı 0 Yer izmir\ödemiş 27 Ocak 2008 #268 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke dakar rallisindeki gibi kamazım olsaydı
G gkc_91 Ana Kamp Mesajlar 99 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 27 Ocak 2008 #269 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Enstrümanım gitar... öylemi ne güzel keşke üflemerde yaygın olsaydı....
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Enstrümanım gitar... öylemi ne güzel keşke üflemerde yaygın olsaydı....
M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 27 Ocak 2008 #270 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Keşke herkes bir enstrüman çalsa...
G gkc_91 Ana Kamp Mesajlar 99 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 28 Ocak 2008 #271 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke olimpiyatlarda iyi dereceler alabilsek ve futbol kadar diğer sporlarda ilgi görse...
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke olimpiyatlarda iyi dereceler alabilsek ve futbol kadar diğer sporlarda ilgi görse...
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 28 Ocak 2008 #272 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım bütün sıkıntılar üstüste gelmese biraz nefes alsam