edaghan' Alıntı:Snorkel genelde (eğer universal snorkel değilse) aracın kaportasına ve ön cam eğimine uygun olarak üretilir. Üreten firma, araçtaki standart fabrika çıkışı motorun hava giriş tertibatına göre sola ya da sağa konacak şekilde üretimi yapar. Bu nedenle, bazı araçlar için sadece bir yöne takılabilecek snorkel üretiliyor. Örneğin, Discovery Seri 1 için Safari snorkel sadece solda üretilmiştir. Defender için hem sol hem de sağ snorkel vardır.
damast' Alıntı:selam arkadaslar şorkele arc muyayesınde sorun çıkıyormu.Boyle sorun yasayan oldu mu?
şimdiden sağoloun
orsa' Alıntı:Aytaç Bey bu sayfada gördüğünüz el yapımı snorkellerdeki gibi boruyu hortum vasıtası ile bağlayabilirsiniz. O hortumu temin etmek çok zor olmasa gerek. Diğer türlü arabayı bir daha delmek ile uğraşmak gerekiyor.
Eğer kendiniz uğraşamayacaksanız gerekirse İstanbul'da bildiğim bir kaç ustaya yönlendirebilirim.
teşekkürler tatilde olduğum için foruma bakamadım. onun için geç cevabımın kusuruna bakmayın. istanbul dışındayım, onun için ustaların isimleri şimdilik gerekli değil. ilginize çok teşekkür ediyorum. selamlar... AYTAÇ