Burak hocam merhabalar, kusura bakma geç cevabım için Son 3 gündür yollardayım defenderım ile Ankara-Iğdır yaptım gerçekten çok keyifli bir yolculuktu, detaylarını ve fotoğraf koyarım elbet maalesef henüz ilgilenecek vaktim olmadı, ben aracın rengini değiştirdim, bizimde işlerimiz ile.ilgilenen bir takipçi sigortacı arkadaş vardı onun aracılığı ile yaptık, ankaradaysan bilgilerini.verebilirim, muayeneye girmeden bir belge hazırlıyor, aracın rengini boyacıdan öğrenip onu yazdırıyorsunuz, bu belge ile.birlikte araç muayene ye sokarken renk tespiti de yaptıracam diyorsun ona ek bir.ücreti var galiba, sonrasında muayene raporunda ayrı bir yere renki şudur diye not geçiliyor, boyacıdan birde en az 200tl lik boya makbuzu almanız lazım emniyette bunu istiyorlar arabayı boyattığının kanıtı, sonra emniyet e gidiyorsun renk değişikliği sebebiyle ruhsatımın yenilenmesi diye.dilekçe ve muayene. Formu fatura filan onları veriyorsun, iki gün sonra yeni ruhsatın çıkıyor, 100 tl ruhsat parası var, vinç konusunda bildiğim kadarıyla önce proje çizdirmen.muayene ye öyle sokman lazım ama ben taktırmadığım içinbirşey diyemeyeceğim.