Spor Tırmanış Boulder Türkiye Şampiyonası (16-17 Şubat 2008)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan www.tolgayarici.com Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,073

www.tolgayarici.com

doğadan çektiğin fotodan başka bir şey götürme
Mesajlar
88
Tepkime Puanı
1
Yer
izmir
Web
www.tolgayarici.com
Türkiye Dağcılık Federasyonu´nun organize edeceği Spor Tırmanış Boulder Türkiye Şampiyonasının 1.ayağı 16-17 Şubat 2008 tarihlerinde Adapazarı Sakarya Üniversitesin de yapılacaktır. Müracaatlar 12 Şubat 2008 mesai saati bitiminde son bulacaktır.

Bu yarışma Boulder kategorilerinde yapılacaktır.Yarışmaya Büyük Erkekler, Büyük Bayanlar, ( 1992 ve üzeri doğumlular) katılacaktır.

Yarışmaya katılacak sporcular lisanslarını yarışma günü yanlarında bulundurmak zorundadırlar.(Lisansı yanında olmayanlar veya lisansı bulunmayanlar kesinlikle yarışmaya kabul edilmezler).Lisanslar bir kulübe bağlı olarak çıkartılmalıdır. Yarışmaya her tescilli kulüpten 4 erkek 4 bayan yarışmacı başvurabilecektir.

Ferdi lisansla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Lisans çıkartmak isteyen sporcularımız Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerine başvurabilirler.Lisanslar her yıl Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinde vizelenir. Vizesi yapılmamış bir lisans geçersizdir. Vizeler her yılbaşında yapılmaktadır. Yeni lisans çıkartanların vizeye içinde bulunulan yılı takiben ilk yılbaşına kadar ihtiyacı yoktur. 2008 yılı vizesi olmayan lisanslar geçersizdir.Lisans işlemlerinizi bir hafta önceden tamamlamanız menfaatinize olacaktır.

Kulüpler adlarına yarışacak, seçtikleri sporcuların başvurularını Dağcılık il temsilcilikleri kanalı ile Dağcılık Federasyonuna iletilmek üzere Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerine yapacaklardır. Aynı müracaat belgelerini bilgi için Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanlığına fakslayacaklardır.(Dağcılık İl Temsilcilerinin adres ve telefonları Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinden, Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinin adres ve telefonları www.gsgm.gov.tr adresinden, Dağcılık Federasyonunun adres ve telefonları www.tdf.org.tr adresinden öğrenilebilmektedir.

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından sadece ilk üçe giren sporculara yolluk ve harcırah ödenecektir


MÜRACAAT ŞEKLİ VE KURALLAR AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

• Katılımcılar her türlü giderlerini kendileri karşılayacaklardır.

• Yarışmalara sadece kulüplere bağlı sporcular katılacaktır.

• Sporcular Konaklamalarını kendileri sağlayacaktır.

• Yarışma öncesi teknik toplantı yapılacaktır. Toplantı için bütün teknik donanım Sakarya Üniversetisi tarafından sağlanacaktır.

• Teknik Toplantı 16 Şubat2007 günü saat 08.30 da başlayacak ve 09.30 de sona erecektir.

• Katılımcıların en geç 12 Şubat 2008 Çarşamba mesai saati bitimine kadar başvurularını tamamlamış olmaları gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Posta ve fax tan kaynaklanan gecikmeler ve aksaklıklarda sorumluluk sporculara aittir.

• Yarışma sırasında, alanda sağlık personeli bulunacaktır.

• Teknik toplantıya katılım zorunludur. Toplantıya sporcular ya da temsilcileri katılabilir. Sporcular Türkiye Dağcılık Federasyonuna yaptıkları başvuruda bu isimleri bildireceklerdir. Toplantıya katılmayanlar diskalifiye edilir.

• Adres:
 

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Mesajlar
1,528,183
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst