ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım !

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yns Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,895

yns

Kamp II
Yer
istanbul
:eek: :eek: :eek: :eek:

arkadaşlar,davet var,haberi olan varmı ?

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=95269.msg1239329#msg1239329

Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım !

aynı tarihte kemerburgazda trial yarışıda var ama gitmeyi düşünen varsa;burda bir liste yapalımmı?

selim,aslında yüzyüze görüşemediğimiz arkadaşlar çok var güzel bir buluşma tanışma olur.

Organizasyonda açık büfe brunch ta varmıs arkadaslar..

Off-Road.jpg

Off-Road.jpg

abi ben kayıt yaptırdım yani ben varım :D

Bende cuma günü kaydımı yaptırdım.17/03/2013 pazar günü tuzla servisten saat 10 da hareket edilecek konvoy olarak.

Katılımcı dostlardan organizasyonla ilgili değerlendirmeler ve görselleri merakla bekliyoruz.

Katılma imkanı olmayan ama merak eden biri olarak benim bu erken talebimi mazur görün lütfen.

hak ettıgi zirveye adim adim ilerleyen ssang icin gercekten onemli ve guzel bir adım şirket yetkililerini burdan tebrik ederim

off roadcular ıcın snorkel yukseltme kıtleri kilitli difransiyel on arka tampon vs icinde girisimde bulunsalar cok saha ıyı olur emınım

pazar gunu aranızda olmaya calısacagim herkese selam .

134.JPG

3817.JPG

3125.JPG

sahsım adına beklerim abi hem tanısmıs oluruz hemde guzel vakit gecirecegimizi dusunuyorum :smiley:

davet Autodrom un ana sayfasında da yayınlanmış,o gün mangal partisi de varmııışş hava kötüde olsa yapılıcakmış etkinlik umarım katılım yüksek olur..

korando-4x4.jpg

SsangYong-Korando_SX-728x484.jpg

rexton-w-2013-3.jpg

Son durum nedir hava malum sıkıntılı olacak. Firma kayış atmasın taa kalkıp 270 km uzaklıktan gelecem :smiley:

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR