yns Kamp II Mesajlar 294 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 7 Mar 2013 #1 arkadaşlar,davet var,haberi olan varmı ? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=95269.msg1239329#msg1239329
arkadaşlar,davet var,haberi olan varmı ? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=95269.msg1239329#msg1239329
yns Kamp II Mesajlar 294 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 7 Mar 2013 #2 Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! aynı tarihte kemerburgazda trial yarışıda var ama gitmeyi düşünen varsa;burda bir liste yapalımmı?
Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! aynı tarihte kemerburgazda trial yarışıda var ama gitmeyi düşünen varsa;burda bir liste yapalımmı?
celo53 SSANGYONG ACTYON SPORTS 4X4 AT. Mesajlar 1,083 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL-Pendik 7 Mar 2013 #3 Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! Katılalım Yunus abi
yns Kamp II Mesajlar 294 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 8 Mar 2013 #4 Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! selim,aslında yüzyüze görüşemediğimiz arkadaşlar çok var güzel bir buluşma tanışma olur.
Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! selim,aslında yüzyüze görüşemediğimiz arkadaşlar çok var güzel bir buluşma tanışma olur.
deff g4 Ana Kamp Mesajlar 90 Tepkime Puanı 0 8 Mar 2013 #5 Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! Organizasyonda açık büfe brunch ta varmıs arkadaslar..
Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! Organizasyonda açık büfe brunch ta varmıs arkadaslar..
mmolla53 ACTYON SPORTS 6 A/T LX Mesajlar 60 Tepkime Puanı 0 Yer Pendik 9 Mar 2013 #6 Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! abi ben kayıt yaptırdım yani ben varım
Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! abi ben kayıt yaptırdım yani ben varım
celo53 SSANGYONG ACTYON SPORTS 4X4 AT. Mesajlar 1,083 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL-Pendik 10 Mar 2013 #7 Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! Bende cuma günü kaydımı yaptırdım.17/03/2013 pazar günü tuzla servisten saat 10 da hareket edilecek konvoy olarak.
Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! Bende cuma günü kaydımı yaptırdım.17/03/2013 pazar günü tuzla servisten saat 10 da hareket edilecek konvoy olarak.
yns Kamp II Mesajlar 294 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 11 Mar 2013 #8 Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! bende şimdi kayıt yaptırdım
tarot_12 Kamp I Mesajlar 168 Tepkime Puanı 9 11 Mar 2013 #9 Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! Katılımcı dostlardan organizasyonla ilgili değerlendirmeler ve görselleri merakla bekliyoruz.
Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! Katılımcı dostlardan organizasyonla ilgili değerlendirmeler ve görselleri merakla bekliyoruz.
tarot_12 Kamp I Mesajlar 168 Tepkime Puanı 9 11 Mar 2013 #10 Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! Katılma imkanı olmayan ama merak eden biri olarak benim bu erken talebimi mazur görün lütfen.
Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! Katılma imkanı olmayan ama merak eden biri olarak benim bu erken talebimi mazur görün lütfen.
S sabri yucel 2009 kyron Mesajlar 953 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 12 Mar 2013 #11 Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! hak ettıgi zirveye adim adim ilerleyen ssang icin gercekten onemli ve guzel bir adım şirket yetkililerini burdan tebrik ederim off roadcular ıcın snorkel yukseltme kıtleri kilitli difransiyel on arka tampon vs icinde girisimde bulunsalar cok saha ıyı olur emınım pazar gunu aranızda olmaya calısacagim herkese selam .
Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! hak ettıgi zirveye adim adim ilerleyen ssang icin gercekten onemli ve guzel bir adım şirket yetkililerini burdan tebrik ederim off roadcular ıcın snorkel yukseltme kıtleri kilitli difransiyel on arka tampon vs icinde girisimde bulunsalar cok saha ıyı olur emınım pazar gunu aranızda olmaya calısacagim herkese selam .
Hırçın Karadeniz Kamp II Mesajlar 332 Tepkime Puanı 3 Yer Düzce 12 Mar 2013 #12 Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! Islerimi büyük oranda ayarladim pazar günü nasipse aranizdayim hep beraberiz
Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! Islerimi büyük oranda ayarladim pazar günü nasipse aranizdayim hep beraberiz
Hırçın Karadeniz Kamp II Mesajlar 332 Tepkime Puanı 3 Yer Düzce 12 Mar 2013 #13 Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! Birkaç foto da benden olsun Kirlenmek güzeldir arkadaşlar...
Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! Birkaç foto da benden olsun Kirlenmek güzeldir arkadaşlar...
mmolla53 ACTYON SPORTS 6 A/T LX Mesajlar 60 Tepkime Puanı 0 Yer Pendik 13 Mar 2013 #14 Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! sahsım adına beklerim abi hem tanısmıs oluruz hemde guzel vakit gecirecegimizi dusunuyorum
Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! sahsım adına beklerim abi hem tanısmıs oluruz hemde guzel vakit gecirecegimizi dusunuyorum
deff g4 Ana Kamp Mesajlar 90 Tepkime Puanı 0 15 Mar 2013 #15 Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! davet Autodrom un ana sayfasında da yayınlanmış,o gün mangal partisi de varmııışş hava kötüde olsa yapılıcakmış etkinlik umarım katılım yüksek olur..
Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! davet Autodrom un ana sayfasında da yayınlanmış,o gün mangal partisi de varmııışş hava kötüde olsa yapılıcakmış etkinlik umarım katılım yüksek olur..
Hırçın Karadeniz Kamp II Mesajlar 332 Tepkime Puanı 3 Yer Düzce 15 Mar 2013 #16 Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! Son durum nedir hava malum sıkıntılı olacak. Firma kayış atmasın taa kalkıp 270 km uzaklıktan gelecem
Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım ! Son durum nedir hava malum sıkıntılı olacak. Firma kayış atmasın taa kalkıp 270 km uzaklıktan gelecem