Ynt: Subaru vs Diğer Araçlar Sürüş Dinamikleri / Keyfi
GezenGen bulmuşum Forester aşığını birakırmıyım, ilk ve önemli flört için uygun ortam hazırlandı ;D ;D.
Nerde bulunur böyle kısıtlı imkanlarla Forester aşığı. Parası olan zaten alıyor. Mühim olan; formumuzun duayeni olan bir arkadaşımızı kazanmak. Bilgi ve paylaşımla
önünü açmak. Bilgiler artınca daha güzel ve bilgili olunca keyifli bir araç sahıbı oluruz. Maddi ve manevi yönden kara geçeriz

.
Çelebi Forestere beğenmene sevindim. Yaptığım şeyleri beğenmen mutlu etti beni. Yine yeni projelerim var. Azıcıkta olsa ekleme yapmak çok zevkli oluyor.
Diz mesafesi dediğiniz gibi makule yakın ama daha da iyi olabilirdi. Forester sankı birkaç aracın kırması gibi. Suv araçlar gibi arka diz mesafesi az. Daha çok binek araç gibi.
Sen önde oturunca, boş ver arkadakini. Arkadakıler çok rahat edince inmek istemezler ve zararlı sen çıkarsın ;D.
Ses yalıtımını yaptıktan sonra kalıteli ses sistemi yaptırmamak yazık olurdu. Abartısız ama kalıteli ses sistemi bizim araçlarda uygun verim alınabiliyor.
Lastıklerin (kışlık) 60 değilde 65 yanak olmasından dolayı bazen dablumbazın bir yerine sürtmesini anında hallederim ama dediğin gibi nazarlık ;D.
Senin aracında inan çok hoş bir araç. Ekonomik, yol tutuşu, servis, yakıt gibi konularda süper bir araç. Senin için sadece düz vites olması kötü. O fiyatlara binilecek on numara
bir araç. Aracım olmasaydı aracına talip olurdum. Hele sadece İstanbul da kalsaydım kesin alırdım onu senden. O yüzden istediğin Forestere alana kadar bence o aracı binmeye
devam. Her zaman şartlar daha da uygun hale geliyor.