Süspansyon spacer ları hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan onat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,843

onat

Toyota Land Cruiser FJ60
Yer
Bursa
Tekerleklere takılan spacer lar ile aynı mantıkta helezonlar için olan spacer lar varmış. Tekerleğe taktıgımızda lastikleri dışarı atıyor helezonlara taktıgımızdada aracı yükseltiyor.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58261.20

Bu konuda bahsediliyor bende burdan gördüm ama konu eski oldugu için hortlatmıyım dedim yeni konu açtım..uygulayan var mı acaba aracına bi sıkıntı çıkartıyor mu ve konuda bahsedilen teflon malzemeyi nerelerden bulabiliriz? Eğer kullanan varsa ve memnunsa haftaya sanayiye sokucam aracımı hazır gitmişken yükseltmeyide halledeyim diyorum

Ynt: Süspansyon spacer ları hakkında

En ucuz ve etkili bir yöntem ben uyguladım memnun kalmıştım

262711_4063772747887_503435231_n.jpg

pancarmotorcu' Alıntı:

Resimdeki parçayı hazır almışsınız galiba siz yaptırmadınız değil mi..parça takıldıktan sonra değişmesi gereken bi parça oldu mu

bu parça yayların altına takılıyor teflon olmaz,hazır olarak satılıyor 4 takoz ve civatalarıda kutuda var,bunların haricinde değişen birşey yok tavsiye ederim.

hazır kitin fiyatları ne civarda peki?

http://www.humaoto.com/Defender-Discovery-I-RRC-50-mm-Yukseltme-Kiti-Arka,PR-173.html

sanırım bu parça yukarıdaki resimdeki..amortsörler değişmeden sadece helezon altına takarak 5cm yükseltebiliyosak bu fiyata gayet iyiymiş

ben subaru forester aracıma bahsettiğiniz sistem ile yükseltme yaptım.
helezon ile amortisör tablasına spacer koyacağınıza amortisör tablasının üstüne monte etseniz daha iyi olur.
aracınızın süspansyon sistemi aynı kalmış olur sadece aracınız yükselir.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=94938.0 benim sistem.

pancarmotorcu' Alıntı:
Hasan Bey selamlar.

komple +2" yükseltme yaptım ancak önler 5 cm düşük kaldı. o yüzden aynı get den önler için aldım. henüz takmadım ama çapı sanki yaylardan daha dar gibi görünüyor. montaj fotoğrafı ekleyebilirmisiniz nasıl durduğunu görmek isterim.
saygılar

onat' Alıntı:
http://www.humaoto.com/Defender-Discovery-I-RRC-50-mm-Yukseltme-Kiti-Arka,PR-173.html

sanırım bu parça yukarıdaki resimdeki..amortsörler değişmeden sadece helezon altına takarak 5cm yükseltebiliyosak bu fiyata gayet iyiymiş
fiyat 300 civarı demişler burda 125 tl yazıyor arkalar için.ön arka toplam 250 yapar doğru parça bumu acaba ?

Aynen kardeşim bu..face den Mehmet Yıldız ile konuştuk 2sene kullanmış bunları hiç sıkıntı yaşamazsın dedi..130u alalımda takıcam bi çift bakalım

dturan' Alıntı:
doğrudur bende kayalardan 120 tl gibi almıştım.
ön arkamı 120 tl yoksa sadece arkalarmı 120 tl ? ben heran alabilirim gibi ama nedir nasıl uygulanır ek olarak bişeler gerekirmi bilgilendirirseniz sevinirim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR