SUZUKİ VİTARA 1,6 JLX 5 KAPI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatih81_81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,662

fatih81_81

Zirve
Yer
SAKARYA
1998 MODEL SUZUKİ VİTARA 1,6 JLX 2.SAHİBİNDEN MASRAFSIZ
*LPG (Ruhsata işli) GARANTİLİ 3 AY ÖNCE TAKILDI VE İLK KEZ ARACA BEN LPG TAKTIRDIM
*KLİMA
*HAVA YASTIĞI (Sürücü ve yolcu)
*KOLTUK ISITMA (Montajı yapılmadı)
*4 CAM OTOMATİK
*ELEKTRİKLİ YAN AYNALAR
*SONY MARKA MP3 ÇALAR RADYO
*LASTİKLER YENİ (11. AYDA ALINDI)
*ORJİNAL ÇELİK JANT
*MERKEZİ KİLİT
*ALARM
*NAVİTECH NAVİGASYON CİHAZI
*PARK SENSÖRÜ TÜRKÇE SESLİ+SES İKAZLI+LCD EKRANLI MESAFE BİLGİSİ
*TRİGER SETİ VE YAG BAKIMLARI YENİ YAPILDI
*LPG TÜKETİMİ 100 KM DE 10 LİTRE DİR.
*SERVİS BAKIMLARI KAYITLIDIR
*MUAYNE YENİ 3 AY ÖNCE YAPILDI
*YANGIN TÜPÜ *KAZASIZ..
*4 ÇEKERİ VE TÜM FONKSİYONLARI ÇALIŞMAKTADIR.
*KM: 209000
*139000 KM MOTOR KOMPLE DEGİŞTİ BLOK DAHİL. BU İŞLEMLERİN HEPSİ YETKİLİ SERVİSTE YAPILDI VE KAYITLARI MEVCUT
*TAKAS TEKLİF ETMEYİNİZ....
NOT : ARAÇ KESİNLİKLE ARAZİDE KULLANILMAMIŞTIR.....
plaka : 54 FZ 828 SORGULATABİLİRSİNİZ
FİYAT : 23000 TL
TEL : 0 532 360 44 38
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-araziye-girmemis-klima-hava-yastigi-koltuk-isitma-navigasyon-90006248/detay/

6.jpg

7.jpg

8.jpg

10.jpg

5.jpg

Etiketler

Ynt: SUZUKİ VİTARA 1,6 JLX 5 KAPI

tabiki pazarlık sünnettir...

Dün Düzce ye gittim dönüş yolunda küçük bir test yapayım dedim :smiley: sadece motor sesi ve rüzgar sesi oluyor en ufak titreme yok. dahada gider ama fazlası zarar genciz daha :D
yakıt tüketiminide hesaplama şansım oldu. klima açık (hiç kapanmadı) hız ortalama 120-130 km civarındayken 100 km de 10 lt lpg harcadı. lpg yi herzaman shell istasyonların alıyorum yani 1 km = 0,205 tl klima kapalıyken ve eko modda sürüş yapılırsa dahada düşer.

2012-06-20-363.jpg

çevrede bi radar olsaydı net hızınız ortaya çıkardı ;D böyle hız tam belli değil ibrenin gücü yetmemiş ;D

polis_06' Alıntı:
çevrede bi radar olsaydı net hızınız ortaya çıkardı ;D böyle hız tam belli değil ibrenin gücü yetmemiş ;D
hayatımda ilk defa radara yakalandım. net hızımı ölçtü fotoyu çektigim gün deildi ama 239 tl gitti :D

peki son hız lpg mi benzinde mi oldu
motorun maşallahı var kadran zorlanmış jlx lerin bu kadar hız yaptığını duymamıştım duysaydım da inanmazdım ya görmüş oldum ;D ;D

__ C J 7 __' Alıntı:
peki son hız lpg mi benzinde mi oldu
motorun maşallahı var kadran zorlanmış jlx lerin bu kadar hız yaptığını duymamıştım duysaydım da inanmazdım ya görmüş oldum ;D ;D
araç lpg de iken çektim bu fotoyu. Motorun gerçektenşaşırtıcı bir performansı var jlx sahibi kişiler bile inanmak isyemiyotdu bende foto çektim

araç şuanda bakımda.ufak bir kaza geçirdik.vatandaşın biri sağolsun nazarlık taktı arabaya (sağ kapıdan). nazarmı oldu ne :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR