suzuki team08
suzuki team
Ynt: Suzuki Vitara 5 Kapı Otomatik Vites 2000 Model Ve Üstü ?
1: Fren merkezleri ve havuzundan
2: roketleme telinden
3: Beyin arızası olabilir dendi ( geç algılıyo olabilirmiş )
4: şanzıman yağı ve filitresinden yapabilir.
Frenleri elden geçirdim biraz olsun kesti.
roketleme teli normal
beyin de arıza olsa hiç algılamazdı ustasına da baktırdık aynı fikirdeyiz
birtek şanzıman yağım ve filitrem kaldı. onlarında orjinallerini bekliyorum japonyadan 15 gün oldu gelmedi. Onları da denedikten sonra sonuca varamazsam komple şanzıman indirecez... ama bir sıkıntı yaratmıyo. sadece D ve R ye alırken freni pompalamak gerekiyo rolantiside düşük olması lazım yüksek devirde yapıyor genelde. Umarım tecrübelerim işinize yarar
Bende de 98 mod otomatik vitara var. aynı sesleri bende de yapıyor. götürmediğim usta baktırmadığım servis kalmadı. ustaların dediklerini yazayım çözümü siz bulunvictor' Alıntı:forumu baştan sona okudum. vitara otomatik vitesle almayı düşünüyorum. satıcıları arıyorum ne kadar otomatik vites satıcısı varsa hepsinde illa ki D den R ye ya da R den D ye alındığında ortaya çıkan vuruntu sorunuyla karşılaştım. forumda ki araştırmalarıma rağmen hala bir kanıya varamadım otomatik şanzıman ile ilgili sorunlar konusunda.
bu vuruntunun talip olduğum her araçta var olması kronik bir sorunun göstergesi mi yoksa benim şansızlığım mı ?
1.6 jlx otomatik vites kullanıcısı arkadaşlar lütfen acil yardım ve bilgi....
1: Fren merkezleri ve havuzundan
2: roketleme telinden
3: Beyin arızası olabilir dendi ( geç algılıyo olabilirmiş )
4: şanzıman yağı ve filitresinden yapabilir.
Frenleri elden geçirdim biraz olsun kesti.
roketleme teli normal
beyin de arıza olsa hiç algılamazdı ustasına da baktırdık aynı fikirdeyiz
birtek şanzıman yağım ve filitrem kaldı. onlarında orjinallerini bekliyorum japonyadan 15 gün oldu gelmedi. Onları da denedikten sonra sonuca varamazsam komple şanzıman indirecez... ama bir sıkıntı yaratmıyo. sadece D ve R ye alırken freni pompalamak gerekiyo rolantiside düşük olması lazım yüksek devirde yapıyor genelde. Umarım tecrübelerim işinize yarar