Suzuki Vitara 5 Kapı Otomatik Vites 2000 Model Ve Üstü ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan victor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,245
Ynt: Suzuki Vitara 5 Kapı Otomatik Vites 2000 Model Ve Üstü ?

victor' Alıntı:
forumu baştan sona okudum. vitara otomatik vitesle almayı düşünüyorum. satıcıları arıyorum ne kadar otomatik vites satıcısı varsa hepsinde illa ki D den R ye ya da R den D ye alındığında ortaya çıkan vuruntu sorunuyla karşılaştım. forumda ki araştırmalarıma rağmen hala bir kanıya varamadım otomatik şanzıman ile ilgili sorunlar konusunda.
bu vuruntunun talip olduğum her araçta var olması kronik bir sorunun göstergesi mi yoksa benim şansızlığım mı ?
1.6 jlx otomatik vites kullanıcısı arkadaşlar lütfen acil yardım ve bilgi....
Bende de 98 mod otomatik vitara var. aynı sesleri bende de yapıyor. götürmediğim usta baktırmadığım servis kalmadı. ustaların dediklerini yazayım çözümü siz bulun :D

1: Fren merkezleri ve havuzundan
2: roketleme telinden
3: Beyin arızası olabilir dendi ( geç algılıyo olabilirmiş )
4: şanzıman yağı ve filitresinden yapabilir.

Frenleri elden geçirdim biraz olsun kesti.
roketleme teli normal
beyin de arıza olsa hiç algılamazdı ustasına da baktırdık aynı fikirdeyiz
birtek şanzıman yağım ve filitrem kaldı. onlarında orjinallerini bekliyorum japonyadan 15 gün oldu gelmedi. Onları da denedikten sonra sonuca varamazsam komple şanzıman indirecez... ama bir sıkıntı yaratmıyo. sadece D ve R ye alırken freni pompalamak gerekiyo rolantiside düşük olması lazım yüksek devirde yapıyor genelde. Umarım tecrübelerim işinize yarar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR