turkergen
Kamp II
Arkadaşlar Aracıma 2 adet yuvarlak ve 2 adet dikdörtgen şeklinde en ucuzundan sis farı aldım...Sis farlarını araç üstüne takabilmek için yağmur oluklarına sıkıştırılan tek çubuktan( bar ) aldım(Aracımda tavan çıtası var ama ben orjinali bozmak istemedim).Sizlerden beklentim örnek olması amacıyla aracınıza ait sis farı uygulamaları varsa fotoğraflarını buraya eklerseniz sevinirim.Ben yuvarlakları mı üste yoksa dikdörtgenleri mi üste takacağımı bir türlü kestiremedim.Yuvarlakların çapı 16 cm dikdörtgen olanların ise uzunluğu 17 cm genişlik 9 cm.markası ise Alpin(Eski TOFAŞÇILARIN kullanıdğı ;D ) Buna göre sis farı sayımı artırıp almış olduğum bar ın deliklerini ayarlayıp montajlamayı düşünüyorum.Montaj aşamalarını buradan yayınlayacağım.Sİtemizde bu tarz örnekleri bulamadım.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Bu arada Ön tarafta koruma demiri yok direk tampona montajlamayı düşünüyorum.Araçlarınızın resimlerini bekliyorum.Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.
Size de fiyat bilgisi olması açısından
2 adet 16 cm çaplı Alpin marka ampulsuz beyaz sis farı 17.5 TL + H3 sis ampulu tanesi 2 TL
2 adet 17 cm uzunluğunda Alpin marka ampulsuz beyaz sis farı 13.5 TL (Hepsiburada dan kargo bedava olarak alındı.)
tekli tavan çıtası(barı,çubuğu ..ne derseniz işte) 30 TL.(İzmirde aksesuarcıdan aldım intenette fiyatları 75 ile 150 tl arası)
[attachment=1]
Size de fiyat bilgisi olması açısından
2 adet 16 cm çaplı Alpin marka ampulsuz beyaz sis farı 17.5 TL + H3 sis ampulu tanesi 2 TL
2 adet 17 cm uzunluğunda Alpin marka ampulsuz beyaz sis farı 13.5 TL (Hepsiburada dan kargo bedava olarak alındı.)
tekli tavan çıtası(barı,çubuğu ..ne derseniz işte) 30 TL.(İzmirde aksesuarcıdan aldım intenette fiyatları 75 ile 150 tl arası)
[attachment=1]