Çok teşekkür ederim.simurg2' Alıntı:Harika anlatım ve güzel resimler emeğinize sağlık
İlginizden dolayı teşekkürler.FERO' Alıntı:Çok güzel resimler ve anlatım.. Okurken ve resimlere bakarken çok keyif aldım. Teşekkürler ve iyi tatiller..
Motosikletten korkmanızın ve tercihinizin BMW'den yana olmasının muhakkak geçerli sebepleri vardırdreamhits' Alıntı:süper anlatım bir solukta resimlere baktım. Bende motor istiyorum ama açıkçası korkuyorumo yüzden 4x4 ile takılıyorum
![]()
motor alırsam kesinlikle BMW olmalı..
Güzel anlatım ve resimler için teşekkürler..
MK51' Alıntı:Böyle harika anlatımlarda; motorsiklet bölümünü okuyorum, mutlaka benimde bir motorum olacak ve böyle gezeceğim diyorum.
the venturer' Alıntı:Motosikletten korkmanızın ve tercihinizin BMW'den yana olmasının muhakkak geçerli sebepleri vardır
İginizden dolayı teşekkürler.
Tedbir bizden, takdir Allah'tan. Hergün onlarca insan trafik kazasında yaşamını yitiriyor ama araç sayısı gitgide artıyor. Aldığım gün ''akıllı işi değil'' dedim ama bırakamıyor insan. Etrafına da sıçratıyordreamhits' Alıntı:BMW markasını seviyorum))
Korkum ise TR'de insanların birbirine ve motorlara saygısının olmaması...
the venturer' Alıntı:Tedbir bizden, takdir Allah'tan. Hergün onlarca insan trafik kazasında yaşamını yitiriyor ama araç sayısı gitgide artıyor. Aldığım gün ''akıllı işi değil'' dedim ama bırakamıyor insan. Etrafına da sıçratıyorÜstelik hepimiz biraz çılgın değil miyiz :
![]()
Şimdiden hayırlı olsun o zaman...dreamhits' Alıntı:Kesinlikle haklısınız umarım yakın zamanda yenerim korkumu))
the venturer' Alıntı:Şimdiden hayırlı olsun o zaman...
Alın gelin beraber gezeriz birgün, kimbilir!