Tarih ve Enduro İçiçe...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan the venturer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,175

Etiketler

Ynt: Tarih ve Enduro İçiçe...

aynı güzergahı haftasonu zevkle giderim, benim motoru küçük bulmazsan ramzey200 kros

İlginizden dolayı teşekkürler. Ancak ben şu anda uzun bir tatil sürecine girdim. Motosiklet ayırmam. Sizinle de gezeriz kısmetse birgün.

Çok güzel resimler ve anlatım.. Okurken ve resimlere bakarken çok keyif aldım. Teşekkürler ve iyi tatiller..

FERO' Alıntı:
Çok güzel resimler ve anlatım.. Okurken ve resimlere bakarken çok keyif aldım. Teşekkürler ve iyi tatiller..
İlginizden dolayı teşekkürler.
(Tatilim devam etiği için internetim kısıtlı. Kusura bakmayın, geç bir cevap oldu.)

süper anlatım bir solukta resimlere baktım. Bende motor istiyorum ama açıkçası korkuyorum :smiley: o yüzden 4x4 ile takılıyorum :smiley:
motor alırsam kesinlikle BMW olmalı..

Güzel anlatım ve resimler için teşekkürler..

dreamhits' Alıntı:
süper anlatım bir solukta resimlere baktım. Bende motor istiyorum ama açıkçası korkuyorum :smiley: o yüzden 4x4 ile takılıyorum :smiley:
motor alırsam kesinlikle BMW olmalı..

Güzel anlatım ve resimler için teşekkürler..
Motosikletten korkmanızın ve tercihinizin BMW'den yana olmasının muhakkak geçerli sebepleri vardır ;)
İlginizden dolayı teşekkürler.

Güzel yollar, ama XR için biraz uzun yol, Vara'ya göre ağır yolları... :-\ ne yapım? Rota bana Garmin dosya olarak gönder misin? Hangi haritaya kullanyorsun???

MK51' Alıntı:
Böyle harika anlatımlarda; motorsiklet bölümünü okuyorum, mutlaka benimde bir motorum olacak ve böyle gezeceğim diyorum.

al bir motor o zaman! ;D bende iki tane var... ve CJ ::smiley:

BMW markasını seviyorum :smiley:))
Korkum ise TR'de insanların birbirine ve motorlara saygısının olmaması...

the venturer' Alıntı:
Motosikletten korkmanızın ve tercihinizin BMW'den yana olmasının muhakkak geçerli sebepleri vardır ;)
İginizden dolayı teşekkürler.

dreamhits' Alıntı:
BMW markasını seviyorum :smiley:))
Korkum ise TR'de insanların birbirine ve motorlara saygısının olmaması...
Tedbir bizden, takdir Allah'tan. Hergün onlarca insan trafik kazasında yaşamını yitiriyor ama araç sayısı gitgide artıyor. Aldığım gün ''akıllı işi değil'' dedim ama bırakamıyor insan. Etrafına da sıçratıyor :smiley: Üstelik hepimiz biraz çılgın değil miyiz ::smiley:

Kesinlikle haklısınız umarım yakın zamanda yenerim korkumu :smiley:))

the venturer' Alıntı:
Tedbir bizden, takdir Allah'tan. Hergün onlarca insan trafik kazasında yaşamını yitiriyor ama araç sayısı gitgide artıyor. Aldığım gün ''akıllı işi değil'' dedim ama bırakamıyor insan. Etrafına da sıçratıyor :smiley: Üstelik hepimiz biraz çılgın değil miyiz ::smiley:

Gerçekten harika bir gezi olmuş.Paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR