Tayland - Phuket Adası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ferdane gül Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,804

ferdane gül

Zirve
Yer
Ankara
Tayland Phuket adasında 7 gece 8 gün gidilen dalış ve tur organizasyonunun resim anlatım ağırlıklı notlarını paylaşmak istiyorum

Etiketler
Ynt: Tayland - Phuket Adası

Ankara'dan Istanbul'a oradan Dubai-Singapur-Puket aktarmaları ile havada 14 saat toplamda 33 saatlik bir yolculuk ile adaya ve otelimize varabildik
Dubai havalimanında bekleme anı

tayland 2008 sony 034.jpg

Gezmek amaçlı hiç kaçırma derim ama dalış söz konusu olunca bir daha düşün derim ;), şansını zorlama istersen, sağlık her şeyden önemli...

ben gittim puket adasına,kendi çektiğim resimleri ekliyorum zaten
daha sırada neler var neler ;)
tavsiye ederim 35 saatte ankaraya döndüm ama değdi
ekiNoks' Alıntı:
Gezmek amaçlı hiç kaçırma derim ama dalış söz konusu olunca bir daha düşün derim ;), şansını zorlama istersen, sağlık her şeyden önemli...

1000 civarı resimden seçip göndereceğim,belden dolayı da ağır oluyor ama sanırım beklenildiğine değecek,karar sizin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR