seyr-ü zafer
Zirve
Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km
.
.
seyr-ü zafer' Alıntı:Mimarisi ve yaşam tarzı korunmuş taş köylerden, kasabalardan geçerken insan her birinin sokaklarında saatler geçirmek istiyor ama buna zaman yetirmek mümkün değildi ne yazık ki…
Cavid Hocam,gezmen' Alıntı:Fotoğrafları da görünce, buralarda süre sıkıntısı olmadan doya doya, sindire sindire kalmak gerek; yoksa moral filan kalmaz insanda!..
Deniz kıyısı yerleşimleri, akçalı ve kültürel benzeşme gibi nedenlerle her yerde benzer olmaya başladı hemen tüm dünyada. O nedenle yöreyi, bölgeyi ve ülkeyi tanımak isteyenler, sizin yaptığınız gibi, daha içe, kırsala ve hatta gelişmemişe doğru direksiyon kırmalı...
Cavid Sezen
seyr-ü zafer' Alıntı:Ara yollarda kalınca çok sayıda güzel köy ve kasabanın içinden,kenarından geçiliyor. Ben otoyola neredeyse hiç girmedim 3500 kilometreden fazla süren İtalya etabında.
gezmen' Alıntı:Fotoğrafları da görünce, buralarda süre sıkıntısı olmadan doya doya, sindire sindire kalmak gerek; yoksa moral filan kalmaz insanda!..
![]()
Niyazi Bey,sisdagili61' Alıntı:Merhaba arkadaşım,
Size sağlıklı ve sıkıntısız uzun bir ömür diliyorum, tabi bizlerede diliyorum ki siz gezin, çekin, yazın bizlerde keyifle okuyalım (
gezmen' Alıntı:Örneğin, çok yaşamsal bir gereklilik olmadıkça, İzmir-Çeşme ve İzmir-Aydın otoyoluna girmem; otoyola girdim mi yaşamla bağım kesiliyor adeta!...
Cavid Sezen
SERKANEFE' Alıntı:;D Cavit Bey aynı şeyi bende kendi kendime söylemiştim içimden![]()
mayıstosböce' Alıntı:İnsanın bazı fotoğrafları duvarına asası geliyor ama hangi evin duvarları buna yeter ki,görmek lazım,artık lcd tv ler ucuzladı,evde olduğunuzda açacaksınız büyük ekran tv yi,fotoğraflar orada dönsün dursun.Arkadaşların dedikleri gibi bitmez bu yollar,her karesinde oturup çay içmeyi isterdim ,ibiş koltuğunda oturup.