Tek Tek ya da Birlikte, Satılık Takaslı LR Defender ve Mercedes 300SEL

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,361

dalyan

Zirve
Arakadaşlar tekrardan araçlarım satıştadır ve Defenderinde satışı hazırdır.Plakası 22 DF (defender) 431 olmuştur.Her iki araçta gerçekten özenerek üzerinde aylarca uğraşılarak bu günkü haline gelmiştir.Asıl amacım her iki aracıda tercihen LR Defender sw 5 kapı puma yada 3000tdi motor,düzgün bir disco1 yada hoşuma gidecek araci araçlarıyla takaslamaktır.Asla kazıklamak değildir ben samimi birisiyim ve açık konuşurum araçlarım için ne diyorsam odur başka türlü çıkmaz rahat olabilirsiniz telden daha geniş bilgi veririm.Araçlara istediğim rakam mercedes için daha önceki fiyatı geçerli 15000 Defender içinse 14000tl.yada aracı 20bin 25 bin tl olan arkadaşlarada üzerini ödemeleri konusunda yardımcı olurum.Yaşadığım yerde 2 araç fazla geliyor o nedenle tek araca düşürmek istiyorum.Yoksa araçlarımdan hiç bir şikayetim yoktur.Her iki araçta benzinlidir.LPG leri ruhsata işlidir.Ertan Özer Gsm 0532 396 16 54

IMG00034-20100826-1901.jpg

IMG00068-20100825-2051.jpg

IMG00067-20100825-2020.jpg

IMG00066-20100825-2020.jpg

IMG00065-20100825-2019.jpg

Etiketler
Ynt: Tek Tek ya da Birlikte, Satılık Takaslı LR Defender ve Mercedes 300SEL

Bu arada Defender sağlık bakanlığından çıkma 35000kmdedir.
bunlarda mercedesin fotoları.

IMG00033-20100706-1410.jpg

IMG00046-20100821-1234.jpg

IMG00052-20100821-1238.jpg

IMG00057-20100822-1957.jpg

IMG00060-20100822-1959.jpg

Defenderimin hiç boyaya ihtiyacı olmamasına rağmen beyaz renk aracı olduğundan daha kaba ve iri gösteriyordu o nedenle askeri renk olan haki yeşile boyattım.

Belirtilmesi gereken önemli bir konu var oda Defender ruhsatta 5+1=6 kişilik görünüyor.İsteğe bağlı panelvan vip tarrzıda yapılabinilir.(bu araçlar proje zor onaylandığı için 2 kişiliktir ruhsatta)

Son olarak unuttuğum ancak mutlaka belirtilmesi gereken,araçtan bağımsız çalışan termostatlı ısıtıcısı vardır.Sadece onun fiyatı bin küsur liradır.

Ve tabiki araçların fiyatlarında makul ölçülerde pazarlık mümkündür.Son söz imkanı olupta alma niyetinde olan arkadaşlar kaçırmayın bu araçları üzülürsünüz...

GERÇEKTEN İLGİNÇ!!!Bu kadar temiz,bakımlı araçlara alıcı çıkmaması gerçekten tuhafıma gidiyor,ama bunda da vardır bir hayır diyorum.Yada takas teklifi gelmemesi,bu dahada tuhaf :smiley:Forumlarda (Defender için)yazılanlara bakıyorumda mke den alınıp restorasyon aşaması tescil,plaka çıkarılması ıvırı zıvırı onca uğraş!İşte sizin için ben aylarca uğraştım kardeşim tertemiz araç hemde hesaplı,ne diyeyimki artık sözün bittiği yerdeyim...................................

Son olarak merak edenler için Mercedes içinde açıklama yapayım.Bu aracı rahmetli babam 98 de ilk sahibi olan arkadaşından satın aldı ve son 7 senedir rahatsızlığından dolayı fazla binemedi araç genelde kapalı garajında yattı.Ben ise araç yattığından dolayı komple bakımını eksiksiz tamamladım,ilk başta amacımız yadigar olarak saklamaktı o nedenle araç miras yoluyla geçtiği için ve miras olarak bırakmak amacıyla satışını kızımın üzerine aldık yaklaşık 3 ay önce.Aracın komple boyası(öylesine değil en iyi şekilde sadece boya ya 2500tl verildi)komple alt takımı,ekzostları,lastikleri,ön arka camları(rezistansı çalışmadığı için arka camı değişmiştir)motoru çok iyi durumda,şanjıman bakımdan geçti,ıvırı zıvırı bize sadece tadilat masrafı olarak tam 17000tlye mal oldu.İnanın bu araç bir çok sıfır arabayı eskitir.Konforu muhteşem yürürü anlatılmaz(adeta yolu yutuyor :smiley:yani anlatmaya kalksam tüm özelliklerini sayfayı doldururum.Amaç satmamak olduğu için yeni goldmaster mp3 cd çalar(usb girişli)alınmıştır.Daha ne anlatayım valla bu paraya bu araba bedava.Buda son sözüm olsun :smiley:

Son söz değil,detay bilgisi ;D ;D ;D
Mercedes kmde 28-30 krş
Defende kmde 45-50 krş
Yakıt sarfiyetları var.LPG de tabiki ;D

22 yaşında bir genç olmama rağmen bu balina kasa tabir edilen mercedes benim ilgimi çekti gerçekten ertan abi :smiley:
eski model araçlarda otomatik vites sorunu düşündürür genelde ama bakımını yaptırdıktan sonra mercedeste sorun çıkacağını sanmıyorum ayrıca 180000km de bu yaştaki bir mercedes için fazla değil aslında...

mercedesi düşünmüyor değilim ama hayırlısı... :smiley:

Uygar kardeşim,bu kasa Mercedes daha çok sıfır arabayı eskitir.Mesele bunun kadar temizi,orjinalini bulabilmektir,öyle saç varki arabada şimdiki emsalleri parmağını bastırınca çökecek gibi ama buna yumruk vursan bileğin kırılır ;D

Arkadaşlar araçlara gerek telefondan gerek mesaj olarak talepler gelmeye başladı,nasibi olan alacak.Belirtmek istediğim konu şudur,ilk başta disco1 puma motorlu yada 300tdi defender demiştim,illa bu araçlar olacak değil her çeşit arazi aracını değerlendirebilirim.Yeterki satışında problem olmasın ve araçta masraflık+uğraş gerektiren işi olmasın çünkü bu 2 aracı toplama ve satış işlemleri beni gerçekten bunalttı.Şimdi üstene birde yeni alacağım aracın devir işleri=masrafı,artık sanayide uğraş vermek istemiyorum.Birde belirteyim benimle anlaşamayan hiç kimseyle anlaşamaz üçün beşin peşinde değiliz amacımız belli kafamızı ağrıtmayacak,zevk alacağımız bir arazi aracına sahip olmaktır.Lütfen teklifte bulunmaya çekinmeyin,saygılarımla.

Ertan bey aslında üzerine sembolik bir miktar da olsa para verebilseniz benim cj ile takas düşünüyorum mercedese :smiley: (korkmadan yaptım teklifimi :D:D )

Tesekkur ederım fakat amac belırttıgım gıbı her 2 aracıda satıp.(Takaslayıp) begenıme hıtap edecek tek araca sahıp olmaktır.ayrıca neden uste fark ıstedını anlamıs degılım,her 2 aracında satıs fıyatı 15000tl degımı?Eger mesele sızın aracı 18000 tıye mal etmenızse ben zaten mevcut aracı uzerıne 17000 masraf ettım ama ben pıyasa kosullarına gore fıyat koyuyorum yoksa aracıma en az 25000 ıstemem gerekır.Neyse yınede tesekkurler.

işte bende maliyetlerini hesaplayınca 1000 tl gibi bi fark kalıyor onu düşünmüştüm ama önemli bir mesele değil halledilir ertan abi :smiley: fakat tek araba düşünüyorsan benim cj buna uygun değil sanırım? yine de takas düşünürsen istanbula yolun düşüyorsa aracını görmek daha detaylı konuşmak ve tanışmak isterim..

Istanbula cok sık gelıyorum kardesım ama bahsetmedıgım 3. Bır aracım var onunla gelıyorum ekserı.Geldıgımde fırsat bulursam bemde senınle tanısmak ısterım:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR