Tek Tek ya da Birlikte, Satılık Takaslı LR Defender ve Mercedes 300SEL

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,363
Ynt: Tek Tek ya da Birlikte, Satılık Takaslı LR Defender ve Mercedes 300SEL

hımm 3. bir araç varsa benim cj sorun olmaz o zaman hatta çorlunun taşlı yollarında ufak çiftliğinizde pek de bir hoş olur :smiley:

müsait olduğunuz bir zaman site üzerinden bir mesaj atarsanız ( ya da ilanımda gerekli telefon bilgilerim mevcut) organize olup görüşüp tanışabiliriz...

Etiketler

tanıdığım kadarıyla çorlulusunuz takas olur demişsiniz
2006 L200 4x4 magnum aracımı bugün bakım ve bir arızası için tufanlar a yolladım araç hakkında her türlü bilgi alabilirsiniz bende çorluya birkaçgün içinde gelicem defendere satılmazsa bakmak isterim

Geldıgınızde cep telefonumdan ararsanız memnunıyetle gorusmek ısterım.

Defenderim ile isoff un 11.geneleksel Tekirdağ kartaltepede 1000 rakımlı off road etkinliğinde deneme test etmiş bulunuyorum.Detaylı resimlerini kendi karavanını yapanlar Erhan 110 sayfasından takip edebilirsiniz :smiley:

Özellikle belirtmek istediğim bir konu var mercedes satılmadan defenderimi satmıyacağım istediğim parayı verseniz dahi,çünkü defenderim çok işime yarıyor çifliğime gidiş gelişlerimde ama iklisini birden takaslayabilirim full donanım bir arazi aracıyla marka çok önemli değil yeterki zevkime hitap etsin.

mercedesin daha erken satılmamasına şaşırdım gerçekten :smiley: temiz bir araca benziyor ertan abi..

oobeterbocekoo' Alıntı:
mercedesin daha erken satılmamasına şaşırdım gerçekten :smiley: temiz bir araca benziyor ertan abi..

Bu işler kısmet meselesi kardeşim hem piyasada malum.Çok da acelem yok bekliyoruz işte takas teklifleri çokda istediğim gibi değil ekseri tek araca geliyor oda benim amacıma hizmet etmiyor.Mercedes bir galeriye bıraktım bayağı talep varmış eli kulağında diyor arkadaş bakalım hayırlısı.Bu arada senin vesilen ile belirteyim satış rakamları sondur kesinlikle pazarlıksızdır saygılarımla.

Ertan bey şunları satında benimkini alın artık ;D ;D ;D ;D ;D bende gidipgönlümdek,ini alayım ;D ;D

Değilmi?Valla ne iyi olurdu,kısmet artık ne diyelim yarış atı değilki hadi oğlum hadi diyelim ;D ;D ;D

Arkadaşlar Defenderin yeni debriyaj üst merkezini değiştirdim tek sorunda ortadan kalktı ve ustamla konuştukda bana dediklerini aynen aktarıyorum,"bak Ertan bu aracı ben alacaktım ama bazı özel nedenlerden dolayı sana gitti hayırlı olsun.Bu araç süper temiz hiç uğraştırmayacak sorunsuz bir deftir sakın satayım deme sonra pişman olursun demedi deme bir daha bu paralara böyle bir def alamazsın"Ben Volkan usta bu senin olsaydı ne yapardın daha?évalla yapacak hiç bişey yok sen zaten yapmışsın yapacağını benim olsaydı şayet vinç atardım sadece"Evet arkadaşlar bu ustayı trakoff üyelerinin tamamı tanır çünkü araçlarının bakımlarını bu Volkan ustamız yapıyor.Netice,Defenderimi satıp satmama konusunda kararsızım tek olarak zaten mercedes satılmadan satmamda ancak belirttiğim gibi full donanım arazi aracıyla her ikisinide takaslarım ancak.Ustam ile bu sohbetten sonra mercedes satıldıktan sonra Defenderi isteyen olursa fiyatını en son 15000tl çıkarıyorum bana zaten alım satımı olarak 14000tl ye geldi 1000tl de uğraşma ücreti koyuyorum buda çok makul bence :smiley:selamlarımla...

Eğer takaslamak istediğiniz araç çok hoşuma giderse üste 3 ila 5 bin tl verebilirim.
Bu arada Defendefim ile uzun yol deneyimimde ölçümledim km de 35 krş lpg sarfiyatı var.Şehir içi dur kalklar ile 45 krş.Mercedes uzun yol 25 krş şehir içi 30krş lpg.

Evet arkadaşlar kocaoğlanıma plaka ve apoletlerine rütbelerinide(stıcker)takdıkdan sonraki hali.Kocaoğlan artık oldu Mareşal ;D ;D ;D

jeep.jpg

ARKADAŞLAR SADECE GEZENBİLİR AİLESİ İÇİN GEÇERLİ OLMAK ÜZERE RADİKAL BİR KARAR ALARAK HER 2 ARACIMA İSTEDİĞİM 30.000 TL LİK FİYATI,25.000TL YE DÜŞÜRÜYORUM.(BU FİYAT HER 2 ARACIM İÇİN GEÇERLİDİR,TEK TEK DEĞİLDİR)BU ŞATIŞDAN YAPACAĞIM ZARAR ÖYLE BÖYLE DEĞİL,BİR HAYLİ NE SİZ SORUN NE BEN SÖYLİYEYİM.TAKAS DA İSE ESKİ FİYAT GEÇERLİDİR.

Abi defenderin kasasıyla oynasan kestirip biçtirsen 4 yada 5 kişilik yapsan tek kapı farklı sıradışı olur.
Arabaları satıp teke düşürmektense, işinide fazlasıyla görüyor sanırım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR