The Team 34 / Bulgaristan Sınırına Köprü Çalışması / 23-25 Nisan 2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 709
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,381
Ynt: The Team 34 / Bulgaristan Sınırına Köprü Çalışması / 23-25 Nisan 2010

ya tam araba pazarına döndük.... ;D

Etiketler

korkarım duyanda gelecek duymayanda gelecek... ;) al başına dert....hayır birşey değil bana da sattıracaksınız sonunda arabayı.... ;D

red34' Alıntı:
korkarım duyanda gelecek duymayanda gelecek... ;) al başına dert....hayır birşey değil bana da sattıracaksınız sonunda arabayı.... ;D

erkan sattırıp, rubicon aldıramadıysa... sana kimse sattıramaz diye umuyorum ;D

dünden sonra da her an herşey olabilir diye düşünmeden edemiyorum ;D ;D

;D ;D ;D yok yok daha var öyle hemen satılırmı araba ....devamlı üstüne koyuyoruz tadını cıkaralım bir.... ;) daha sabah off-road jantlar takıldı ...araba bakıma alındı...alt sistem elden geciyor....eh birde kilitli defransiyel takıldımı işlem tamamdır... :D zaten zorluk derecesini 2.dereceye cıkardık....ufak ufak büyüteceğiz işi...... :D

kısa zamanda dağ geçişlerine başlıyoruz hazırlıklar devam ediyor....e yaz geldi çöl geçişleri için uygun zemin bakıyoruz.... daha işimiz cok Sinan kardeşim... ;) araba aile içinde kaldığı için bu kadar şamata yaptık..... ;)

[attachment=1]

;D ;D ;D ;D ;D

capon.jpg

vay vay vayyyyy japonuz artık ha.. ;D

Bakkan' Alıntı:
Tolga dikkat et, bu da LR cilerin yeni bir numarası olabilir. Size verip kendileri japona geçmeyi planlıyo olabilirler. Aman diyim. ;D

sorma burak abi bnmde aklıma giriyolar;D

tolga bak bana güven, Discovery 2 çok güzel bir araba, ileride belki tekrar almayı isteyebilceğim bir araba. Ama suzukiye göre konforu ve motor gücü vede çacmi ile dogru orantılıda masrafı olan bir araba. Çünkü birisi ile 100 beygirle 1200 kiloyu arazide dolaştırmaya çalışıyorsun, birisinde 2600 kiloları 170-180 beygirlerle aynı arazide götürmeye çalışıyorsun. Dolayısı ile metaller ve elektroniklerin üstüne binen güç ve gerilim discovery gibi iri ve güçlü araçlarda çok daha fazla. Fizik kuralı bu. Ve bunun içinde aldığın konfor ve gücün karşılığını ödemeyi göze almak lazım. Discovery 2 alırsan suzukiyi kullandıgın rahatıkda oraya buraya vuramayabilirsin, ben vuramıyordum çekiniyordum sürekli mesela.

Discovery 1 ise biraz daha az konforlu ve elektronikli olduğu için , vede defender altyapısında oldugu için daha kütür kütür bir araba. Maliyeti ve devamlılığı daha ucuz bir araba.

Ben suzukiyi bir geçiş aracı olarak düşünüyorum baya Land Rover araştırmış biri olarak baya güzel planlarım var. Ama bu tip planları bir anda heyecanla yapmak yerine ağır ve doğru adımlarla yapıcam. Suzuki nasılsa sorunsuz ve el altında hazır. Hatta 2. bir araç yapınca suzi yi satmayabilirim bile 2. araç olarak kalır.

Sana da tavsiyem bunları iyi düşün. eğer uzun süre binecek az sorunlu bir Discovery istiyorsan ve off road yapıcaksan Aytuğa aldığımız gibi yada Benim araç gibi , veya Mertin araç gibi bildiğimiz araçları almalısın. Yada hurdaya 5 var bişey alıp sana tertemiz toplamamız lazım.

walla düşünmüyo diyilim ama önce bnm arabayı satmam lazım oda pek kolay kolay satılmaz. biraz daha kuvvetli bı araba almak istiyorum

tolgas' Alıntı:
walla düşünmüyo diyilim ama önce bnm arabayı satmam lazım oda pek kolay kolay satılmaz. biraz daha kuvvetli bı araba almak istiyorum

;D ;D ;D kardeş geliyor kardeş.

Güç mü dedin? 1500 kg 4200 motor hacmi gibi mi? ;D ;D

tolgas' Alıntı:

1.6 olmasında işte ;D bakalım hayırlısı ;D

haydaaaa....buyur burdan yak .... ;D anlaşıldı bu savaşı MERT kazanacak.... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,593
Kayıtlı Üye Sayımız
166,896
Kaydolan Son Üyemiz
peacerimamskep

Çevrimiçi üyeler

Geri