The Team 34 / Bulgaristan Sınırına Köprü Çalışması / 23-25 Nisan 2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 709
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,936
Ynt: The Team 34 / Bulgaristan Sınırına Köprü Çalışması / 23-25 Nisan 2010

DSC_0731.jpg

DSC_0732.jpg

DSC_0734.jpg

DSC_0745.jpg

DSC_0746.jpg

Etiketler

evetttt, arkadaşlar, dostlar......

yazıları ve sadece benim yüklediğim yaklaşık 1.100 fotoğrafı sabırla izleyenlere sonsuz teşekkürler.... :smiley:

bendeki fotoğraflar bu kadar , 5-6 adet video mevcut...sonra yükleyeceğim... ::smiley:

Sabrınız için tekrar teşekkürler.....THE TEAM 34.

abi şu ayarlardan mesaj ayazarken mesaj atılırsa uyar seçeneğini kaldırırsan sen yüklerken arada yazıda yazarız ;D hem arada yazılar olunca sayfalar daha kolay açılıyor .
elinize sağlık güzel fotograflar güzel bir gezi.

fazla batan olmayınca fazla aksiyon fotografıda olmamış sanırım :smiley:

Tempus' Alıntı:
abi şu ayarlardan mesaj ayazarken mesaj atılırsa uyar seçeneğini kaldırırsan sen yüklerken arada yazıda yazarız ;D hem arada yazılar olunca sayfalar daha kolay açılıyor .

sağol Kürşad,
Ancak söylediğin gibi değil, bu kadar fotoğrafı kare kare yüklememin bir sebebi de , izleyenler için hemen geçip gitmişler görüntüsünü vermemek içindi...3-4 yer çok zor geçişli oldu.arabaları kaymasın ve doğru yönlensin diye vinç ve makaralarla birbirine bağladık.....orman içi iniş büyük araçlar için çok dar ve sola eğimliydi....son küçük su geçişi sonrası görülen kayalar kaygan ve tutunması zor alanlardı...Aytuğ neredeyse sola yatıyordu...3 araç buradan vinç ve makara yardımıyla geçti......son orman çıkışı sık dal ve çalı kaplıydı...2-3 km yolu motorlu testere, balta ve sonrasında yoğun çiziklerle geçtik...yaklaşık sabah 10.30 da girdiğimiz etaptan akşam 21.00 gibi çıktık.....Burak'ın başta yazdığı gibi bu gezi en iyiler arasında yer alır......

o zor geçiş kısımlarının videolarını izledikçe daha iyi anlıycaz sanırım

ıyı aksamlar arkadaslar ılk basta dısco kardesım mertın dogum gununu kutlarım ;D o gezıde bana yapılar kurtarma operasyonundan sonra dısko ya gesmıs bulundum mezburen kaldıramadım yapılanları ;D ertesı gun gıttım land aldım neyse saka bır yana kursat kerdesıme tesekkur ederım ve resımlerı bende atıyorum bendekılerı

Cem ne demek ben tesekkur ederim :smiley: hayatimda ilk kes servise sormadan gostermeden araba aldim :smiley:

aynen sende oyle, bu guven ve dostluk herseyden ustundur.

Bu arada seni aradim ama spordaydin sanirim telefon sekretere gecti, sana verdigim ruhsatin icinde sanirim benim vergi makbuzlarimda vardi, bugun muamelecinin yatirdigi makbuzuda bana vermediler onlari soylede sana zahmet kenara ayirisnlar. 750 tl yi kurtarabilrisem kurtarayim thule bagaj parasi ya

Tempus' Alıntı:

daha ne olsun arkadasss aksıyonun babası vardı. camur vardı , eğlence vardı , yemek vardı , temız hava vardı , doğanın göbeğindeydik , sınırı gectık gecmedık heyecanın vardı ,
oyle bır ormana gırdıkkı acaba sonu bır cıkısı varmı yokmu dıye dusuncesı vardı.. bence ınanılmaz bır gezıydı.

Batan olmaması fazla gruptakı butun arkadasların basarısıdır ... ;D ;D ;D

amacımız burda batmak değil ayrıca geziyi sağsalim hasarsız bitirmekti . çok şükür ki sağ salim döndük.

bence cok sey kacırdın aga... ben boyle bır gezıyı bır kez de murat la yapmıstım............ bence tam 4-4 luk expedıtıon dı....

tamam kursat merak etme yarın halledıcem yarın gelıceksın ya ararız beraber bu arada kursat kardesım paranın yarısını aldı yarısını yarın alıcak benden arabanın satısınnıda verdı aramızdakı bu guven ıcınde ayrıca tesekkur ederım

DSC07712.jpg

DSC07713.jpg

DSC07714.jpg

DSC07715.jpg

DSC07716.jpg

Tempus' Alıntı:

valla bende aynen katılıyorum aytuğa.... sonuçta amaç batmak olsaydı zaten ormana dalmazdık... çamur olan bir sürü yer vardı... amacımız ekip olarak bilmediğimiz bir yola girip ekip olarak çıkmaktı... ;) bunuda başardığımızı düşünüyorum...

tinerci grubu değiiliz biliyosun ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,585
Kayıtlı Üye Sayımız
166,894
Kaydolan Son Üyemiz
Abayda_Rap

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.