The Team 34 / Bulgaristan Sınırına Köprü Çalışması / 23-25 Nisan 2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 709
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,603
Ynt: The Team 34 / Bulgaristan Sınırına Köprü Çalışması / 23-25 Nisan 2010

mertozzy' Alıntı:
valla bende aynen katılıyorum aytuğa.... sonuçta amaç batmak olsaydı zaten ormana dalmazdık... çamur olan bir sürü yer vardı... amacımız ekip olarak bilmediğimiz bir yola girip ekip olarak çıkmaktı... ;) bunuda başardığımızı düşünüyorum...

tinerci grubu değiiliz biliyosun ;D

aynen land kardesım tınercı degılız amac bıryerden bıryere varmak yol acmak kopru kurmak ama gıttımız yerden gerı donmemek yolu bıtırmek dusunerek paylasarak hesaplıyarak ;D

Etiketler

...

DSC07727.jpg

DSC07728.jpg

DSC07729.jpg

DSC07730.jpg

DSC07731.jpg

mertozzy' Alıntı:
valla bende aynen katılıyorum aytuğa.... sonuçta amaç batmak olsaydı zaten ormana dalmazdık... çamur olan bir sürü yer vardı... amacımız ekip olarak bilmediğimiz bir yola girip ekip olarak çıkmaktı... ;) bunuda başardığımızı düşünüyorum...

tinerci grubu değiiliz biliyosun ;D

ben kotu bisey demedimki yahu, normalde batan takilan filan olunca herkes inip fotograf cekicek vakit buluyor, hatta en cokda batanin fotosu oluyor, ama konvoy duzgun yurudugunde bazen gecislerin fotografi videosunu bile cekicek zaman olmuyor onu demek istedim.

Arkadaşlar, fotolar çok güzel. Çekenlerin ellerine sağlık.
En önemlisi bu kadar uzun bir parkuru ekip olarak sorunsuz tamamlamamız. Bazen 500 metre yerde bile bir sürü araba problem yaşayıp yolda kalabiliyor ama maşallah böyle birşey olmadı. Sağ salim evimize döndük ve çok keyifli, adrenalini bol anlar yaşadık bence.

günaydın arkadaşlar... :smiley: bence yanlışsın Kürşatım aksiyon desen var ..macera desen var ( sende olsaydın da telsizden sınırı gectik çağrılarını duysaydın bi....2 anonstan biri bülent abi sınırı gectik .. ;) o an arkadaşların surat ifadelerini görmen lazımdı....) çalışma desen var ..özveri desen var ( gezinin kahramanları CEM..MERT..AYTUĞ..TOLGA.. OLCAYTO..BURAK..kısacası ben hariç herkes... ;) birde benim aracı geçirmek için yaptıkları harika köprü çalışması daha ne olsun...) takım çalışması ve özveri bence en üst seviyedeydi...bence şu meşhur kemerburgaz gezilerini bırak artık...!!! yalandan 1 karış çamurda debelenmek yada tampon bırakmak off-road değil.....bu gezinin değerini anlamak için orada bulunmak lazımdı.....her türlü aksiyon mevcuttu bu gezide ve ben yine söylüyorum team 34 ekibi harika bir ekip ve onlarsız hiç bir off-raod etkinliğine katılmam.....bütün ekibim benim için tek tek değerlidir ve onları hiçbir şeye değişmem..... ;) aramızdaki sevgi saygı ve dayanışma en üst seviyede idi...daha ne olsun.....

zaten zorluk derecemizi artık 2. dereceye cıkardık..bundan sonra daha sıkı çalışarak en iyi parkurlara gidiyoruz...ve tabiki ben derin çalışmalarıma hemen başladım..elimizde 4 parkurluk gezi hazır vede 5.cisi olan batı karadeniz parkuru üstünde de çalışıyorum daha ne olsun yaw.... ;) ayrıca bütün ekibin yol disiplini ve beraberlik disiplinide en üst seviyede idi ...acaba bunu kac kişi başarabilmiş bu güne kadar... ???

şimdi gelelim arabaların çizilmesi olayına... :smiley: evet orman etabı baya sıkıydı hele Beğendik tarafı inanılmazdı ....Cem in inanılmaz gayreti bile bizleri çizilmekten alıkoyamadı.... ;D bende bunun üzerine ufak bir çalışma yaptım ve olayı cözdük gibi....bir arkadaşım tarafından getirilen boya ile sanırım bu işide çözüyoruz...myıs ayında gelecek olan boya önce benim arabada uygulanılacak ve daha sonrada bütün ekibin araclarında denemeye başlanılacak....bu iş biraz zaman alacak ama sonunda cizik derdinden de kurtulacağız daha ne olsun ... :p buda team 34 ekibinin bir nebze de olsa ayrıcalıklarından biri olacak .....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,988
Kayıtlı Üye Sayımız
166,736
Kaydolan Son Üyemiz
S_Erdem

Çevrimiçi üyeler

Geri