The Team 34; İtina İle LR Discovery Çekilir (30 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GevherK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 70
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,486

Etiketler
Ynt: The Team 34; İtina İle LR Discovery Çekilir (30 Mayıs 2010)

sUzİ SuZiKi :smiley: sUzİ SuZiKi :smiley: sUzİ SuZiKi :smiley: sUzİ SuZiKi :smiley: sUzİ SuZiKi :smiley: sUzİ SuZiKi :smiley: itina ile land çeker ;D ;D ;D ;D

Gevher arkadaşımız olayı CNN muhabiri gibi hem anlatmış hemde çok güzel çekmiş :smiley: ellerine sağlık...

LR ciler bunun üzerine çok büyük bir komplo hazırlığına girişmişler ve hepsi TOYOTA almak için araçları satılığa koymuşlar ;D ;D ;D

günaydınlar, piyasadaki tüm yapılı Suzi'leri topluyorum....alamazlarrrrrr....bu arada hakikaten neredeler, ses ve soluk yok... ;D ;D....

ya arkadaşlar, sizin bu kilitlerde elle tutulan, gözle gördüğünüz birşey varmıydı.... :D..yoksa olay sadece stiker ve düğme olmasın....iyi baksaydınız.. adam yan çizdiğine göre kilit takıyorum deyipte takmamış bile olabilir.....

eğer olay bu ise ben kilit milit takmam...benim suzi bu haliyle sizin battığınız her yerden geçer.... ;D ;D ;D

ya ben bu yazılanlara cevap verme geregı duymuyorumda vereyım genede sadece tolga mert ılk battıgı yerden gectı oda kapagaz mert yavas gectı tolgada kılıt var ayrıca kalınan yerlerın hepsınden de kursat gecmedı sallamasın sadece tolga gectı orda bır yerden otekınden denemedı ayrıca tolganın gecısınıde kendıne yormasın kursat arkadasımız yantaraftan hafıf yerden ve araba 7000 devırde gectı kalıcam korkusuylan arabanın yarı omrunu yedi orda tırsak kursat ;D

ya ortada bir dere var ve dereden gecilicek, adamlar onden gidiyor, ikisi yanyana secip begenip bir yer giriyorlar batiyorlar, arkalarindan ben gelip, onlarin begenmedigi secmedigi bir noktadan karsiya geciyorum, batmadan gectigim icin tirsak oluyorum bir daha sizin cikartilmanizi beklerim ayni yerden gecerim bu ne ya ;D ;D ;D

dunya basinina sizicak bu goruntuler suzuki 2 discovery cekiyor diye yout ube a koysalar milyonlarca hit alir siz buna bakin benle ugrasmak yerine ;D

olcaytogezer' Alıntı:
.................
ya arkadaşlar, sizin bu kilitlerde elle tutulan, gözle gördüğünüz birşey varmıydı.... :D..yoksa olay sadece stiker ve düğme olmasın....iyi baksaydınız.. adam yan çizdiğine göre kilit takıyorum deyipte takmamış bile olabilir.....

.................

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Bu iyiydi .

Tempus' Alıntı:
ya ortada bir dere var ve dereden gecilicek, adamlar onden gidiyor, ikisi yanyana secip begenip bir yer giriyorlar batiyorlar, arkalarindan ben gelip, onlarin begenmedigi secmedigi bir noktadan karsiya geciyorum, batmadan gectigim icin tirsak oluyorum bir daha sizin cikartilmanizi beklerim ayni yerden gecerim bu ne ya ;D ;D ;D

dunya basinina sizicak bu goruntuler suzuki 2 discovery cekiyor diye yout ube a koysalar milyonlarca hit alir siz buna bakin benle ugrasmak yerine ;D

Sen yokmusun seeen ;D ;D ;D ;D

Bu kadar üzerlerine varma sonra ileriki günlerde çok "camış Lexus" videoaları izleriz bak söylemedi deme , arabada ağır, çok malzeme çıkar millete ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Bu iyiydi .

abi ben gordum, videodada var Cem in disco manda gibi battiginda bile 4 tekeride ayri ayri donuyordu, calismayan teker yoktu ;D

discovery-V8' Alıntı:
Sen yokmusun seeen ;D ;D ;D ;D

Bu kadar üzerlerine varma sonra ileriki günlerde çok "camış Lexus" videoaları izleriz bak söylemedi deme , arabada ağır, çok malzeme çıkar millete ;D ;D
kalmaz abı o çakal altarnetıf varsa ordan gecer

cemtascioglu' Alıntı:
kalmaz abı o çakal altarnetıf varsa ordan gecer

valla bundan sonra sirf laf etmeyin diye sizin teker izinizden gidicem yarım metre kenardan gitsem laf ediyorsunuz ;D

ama oyle bıryere goturcemkı ne altarnatıf ne bır sey ozaman gorcem ben kursat efendıyı aglıycak ormanda ıstırancanın en dıbıne çokucam onu sız durun eylul ekim bır gelsin helede

valla super olur eylul gelsede insa turbolarıda taksam ;D

Tempus' Alıntı:
abi ben gordum, videodada var Cem in disco manda gibi battiginda bile 4 tekeride ayri ayri donuyordu, calismayan teker yoktu ;D
iyi de, dansöz masaya çıkmış, ellerinde ziller, ayakta halhal...uzaktan müzik ama ritm yok, kolu bacağı dört bir yana salla dur......naaapayım öyle masa üzerindeki dansözü..... ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR