bahsettiğiniz durum normal çünkü araçta orta diferansiyel yok ve direk bağlanıyor bu nedenle keskin dönüşlerde ön ve arka tekerlekler aynı tur sayısında dönmek istiyorlar kasılmada bundan oluyor yani gerekmedikçe 4 çeker kullanılmamalı bizim araçlar sadece kaygan ve yumuşak zeminde kullanılabilir yoksa yıpranma artaromergin' Alıntı:biraz alakasız olacak ama sormak istedigim birsey var;
4x4 modunda keskin donuslerde aracın bu kadar kasılmasının nedeni nedir?
omergin' Alıntı:kırmızı hiluxun lastik ebatını biliyormusunuz, birde jant ebatı ile markasını?
2.5 d4d 120 hp hilux ile 32" lastik sorun olur mu sizce?
265/75/16 dusunuyorum eger istedigim gibi bir jant bulabilirsem..
ankarada toyota akota da 450 liraya kampanyalı jant setleri var 15 ve 16" olmak üzere iki çeşit sanırım, imkanınız varsa bir bakın derim gayet güzeldi jantlar. alternatif yükseltme yolları bulursanız lütfen bana da bildirin buradan.omergin' Alıntı:mevcut jantlar gerçekten guzel ama genislikleri 7" oldugu için 10.5" den daha genis lastikler sıgmıyor..
15" lastiklerde ise tabanı 10.5" olan en buyuk lastik 31-10.5-15 bende 31" den biraz daha buyuk birsey istiyordum..
hayırlısı bakalım, vinç ve yukseltmeyi halletmem lazım once..
küpe uzatmak ilk olarak başvurulan yöntem heryerde..omergin' Alıntı:onur bey ben yukseltme isine karar verdim gibi ama sizin için yeterli olur mu bilmiyorum, 4 cm lik bir yukseltme oluyor..
onlere oldmanemu 884 yay ve n167s strut
arkaya n 169 amortisor, makas konusunda kararsızım ya mevcut makasları kupeleri uzatarak kullanacagım yada oldmanemu cs044r makas alacagım..