KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
1- Cem Taşçıoğlu Araba ile
2- Burak Akkan Duruma göre araba ile veya yancı
3- Erkan Baydemir
4- Kürşat Ergan Duruma göre araba ile veya yancı
5- Olcayto Gezer Duruma göre araba ile veya yancı
Ankara grubu:
1-Umut Çelikel Araba ile
(Bu arada ben Cumadan gelsem kalacak yer ayarlasanız bana ne de güzel olur. 30 tane otelci var orada gruptan hşşş Cihannnn sana diyorummm ;D ;D)
oğlum ne oteli leyn ben otel görmek istemiyorum ,alır seni götürrüm koya direkt ,orda benim çadırta yatarsın , ama illa otel diyorsan , bakarız bir hal çaresine ,kazan dairesi yanı boş oda var D
baktım ama shuttle valf dediği arızda o merkezin komple değişmesi lazım ,arkadaş değiştirdim diyor ama bence değiştirmemiş gibi ,parçanın o olup olmadığından emimn olsun diye parçanın yerini tarif ettim ,HALA DİSCO 2 DEMEZLERMİ deli oluyorum yahu
baktım ama shuttle valf dediği arızda o merkezin komple değişmesi lazım ,arkadaş değiştirdim diyor ama bence değiştirmemiş gibi ,parçanın o olup olmadığından emimn olsun diye parçanın yerini tarif ettim ,HALA DİSCO 2 DEMEZLERMİ deli oluyorum yahu
valla Disco 2 bir cemdeki benim eski arabayı bilirim onuda 70 000 e maletti heryeri değişti ;D ;D ;D ;D benim değiştirdiklerimi bile bir daha değiştirdi arızalı adam ;D
Ben o zaman büyük ihtimal Cuma öğlen çıkıp akşam koya yerleşiyorum. Çadırda veya arabada bagajda şişme yatakla ;D Enerji durumuma göre değişir ;D ;D Malum BJ60'la gelecem vakitlice gelmekte fayda var))) Pazar öğlen de gecikmeden fıyarım...
Ben o zaman büyük ihtimal Cuma öğlen çıkıp akşam koya yerleşiyorum. Çadırda veya arabada bagajda şişme yatakla ;D Enerji durumuma göre değişir ;D ;D Malum BJ60'la gelecem vakitlice gelmekte fayda var))) Pazar öğlen de gecikmeden fıyarım...
valla Disco 2 bir cemdeki benim eski arabayı bilirim onuda 70 000 e maletti heryeri değişti ;D ;D ;D ;D benim değiştirdiklerimi bile bir daha değiştirdi arızalı adam ;D