Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,012,076

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

oğlum ne oteli leyn ben otel görmek istemiyorum ,alır seni götürrüm koya direkt ,orda benim çadırta yatarsın , ama illa otel diyorsan , bakarız bir hal çaresine ,kazan dairesi yanı boş oda var D

Tempus' Alıntı:
cihana bi seni bu başlığa bekliyorlar ;D ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=61504.0;topicseen

baktım ama shuttle valf dediği arızda o merkezin komple değişmesi lazım ,arkadaş değiştirdim diyor ama bence değiştirmemiş gibi ,parçanın o olup olmadığından emimn olsun diye parçanın yerini tarif ettim ,HALA DİSCO 2 DEMEZLERMİ deli oluyorum yahu

valla Disco 2 bir cemdeki benim eski arabayı bilirim onuda 70 000 e maletti heryeri değişti ;D ;D ;D ;D benim değiştirdiklerimi bile bir daha değiştirdi arızalı adam ;D

Ben o zaman büyük ihtimal Cuma öğlen çıkıp akşam koya yerleşiyorum. Çadırda veya arabada bagajda şişme yatakla ;D Enerji durumuma göre değişir ;D ;D Malum BJ60'la gelecem vakitlice gelmekte fayda var))) Pazar öğlen de gecikmeden fıyarım...

süper haber dedeyide al gelirken ,ankara grubundan kim varsa topla gel işte , bende cuma sabahındans eni alırım beraber tüyeriz sakin sakin

Tempus' Alıntı:
valla Disco 2 bir cemdeki benim eski arabayı bilirim onuda 70 000 e maletti heryeri değişti ;D ;D ;D ;D benim değiştirdiklerimi bile bir daha değiştirdi arızalı adam ;D

daha fazlası vardır kesin ama o rabaya değmez çünki ,değiştirdiğin heryerden 15dakika sonra tekrar arıza verir

cihanülker' Alıntı:
daha fazlası vardır kesin ama o rabaya değmez çünki ,değiştirdiğin heryerden 15dakika sonra tekrar arıza verir

yapmaz inşallah ya Cem çok emek ve masraf etti üzülürüm.