KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
doğru söylüyorsun , ebet küçük olup çekme gücü arması tercıh edilir ama ithalatçı ile (Bursa-EuroWinch) görüştüğümde tampon içine veta ARB tampon vinç yuvasına kulesiz vinç takılabildiğini söylediler.bu nedenle seçenek sayısı azalıyor.kala kala Warn XD 9000 kaldı. fiyatta diğerlerine göre daha makul 1.253 USD.....(Allahtan dolar. 1.4 seviyelerinde ....1.3 olunca almak lazım.. ;D ;D ;D) çekme 4.080 kg diyor....
Ayrıca düşünüyorum da..
şu anda almak üzere oldugum ruhsatta lpg işli degil.Oysa 2-3 güne kadar da lpg taktırmak istiyorum.
iki defa ruhsat işi ile ugraşmamak için en pratik ne yapmalıyım.
tartarini marka lpg istanbulda en güvenilir iyi fiyata nerede yaptırabilirim.
ismail bey,
prince yada teleflex oneririm,
izmit te dusunurseniz bizim arkadas teleflex takiyor,ben yeni takdirdim,eski aracim vx80 e de teleflex takdirmistim bir dusunun
selamlar
yakın zamanda Kürşad ve ben Cooper STT M/T aldık...tanesi 450 gibi...genelde bu lastiği kullananlar memnun, asfalttan ziyade arazi ve çamur performansı çok daha iyi.....asfaltta da hız yapmadığımız sürece iyi...zaten 2200 devir 115-120 km civarı gidiyoruz...fazlası gaz bile olsa keseye zarar veriyor.. ;D ;D
Yaklaşık 2 ay önce Prince taktırdım, sorunsuz....3.500 gibi bir fiyattan 3.000'e düştüler....10 taksitte takıyorlar....72 litrelik simit tank taktırdım.stepne yerine..4 mm yekpare saç koruma yaptırdım, tankla arası ise en alt noktada 2 cm....125 tl gaz ile 275 km civarı yapıyorum...ilk çalışma benzinide hesaba katarsak 0.5 Tl gibi bir yakıt harcaması var.