Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,007,910
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Selam arkadaşlar..

Herkezin sağsalim evine gitdiğini duydum, çok sevindim..İyiki varsınız dostlar..

Etiketler

İsmail bey yeni aracınız hayırlı olsun..Aramıza hoş geldiniz..

bu arada faruk abıme ve cihanıma ayrıca minnet lerimi iletiyorum sudakı uyarısı için ben kapa gaz dere boyu gıdıyordum megersem ilerde 2 mt cukur varmıs ne kadar landcı olsamda gondermedıler sulara bolmadılar benı ha suda var takardım R ye çıkardım o kuyudan problem degilde ;D ;D

LAND ya
antalyadaki tum arkadaslara sonsuz tesekkurler bizi çok iyi ağarladılar çok çok eğlendik çok iyisiniz çok hepsinin melek gibi kalpleri var

Vay beee,ne hafta sonuydu ama ;D
Görüşmiyeli özellikle Cihan'ı ve Müco'yu çok değişik gördüm ;D ;D

Yok yok,anlatarak olmaz,yaşamak lazımdı ;D

Cihan,Eniştem,Faruk abim,Ahmet abim,Yusuf'um ... diye giden listedeki herkese çok teşekkürler

13-14 saat süren dönüş yolculuğu ;D ayrıca çok keyifliydi ;D
Müco'yu bu kadar çabuk eve ulaştırdığımız için ayrıca çok mutlu olduk ;D

Mücahit bugün sürekli bizi anmıştır, Erkan özelliklede seni. Kulakların çınlıyomu?

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Çıkardın abicim elbette.. Onlar asıl ....Oradan çıkacağını bildikleri için göndermediler...

Ulan sanki sebebi benim ;D
toplam 7 kere durduk ;D
Bi sayın bakalım,durma sebebinide hatırlayın bakıyım ;D

Üstelik iyidir bee,ne güzel dura dura,geze geze geldik işte ;D keşke daha geç çıksaydık Antalya'dan ;D

Mücooooo bacanaaaakkk "çok değişimişsin" yahu ;D Dahada değişme,biz seni böyle seviyoruz ;D

Can dostlar ayaklarınıza sağlık,sizler ile birlikteyken her şey çok keyifliydi..Renk kattınız yine bekleriz..

Eeeeerkkkaaaan kendine geldinmi???

THE FARUK' Alıntı:
Can dostlar ayaklarınıza sağlık,sizler ile birlikteyken her şey çok keyifliydi..Renk kattınız yine bekleriz..

Evet Faruk ağbey inde söylediği gibi çok keyifli kahkahalı oldu,ayaklarınıza sağlık.......Allah muhabbetimizi eksik etmesin...